CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBotosani Localitatea: Botosani
Hotel Belvedere Botosani
Adresa: HOTEL BELVEDERE BOTOSANI, Botosani, Romania - Bvd. M. Eminescu nr. 67
Telefon si fax:
DESCRIERE

? Situat central, dar bucurandu-se de vecinatatea relaxanta a unui parc, Hotel Belvedere din Botosani va asteapta sa-i treceti pragul. Nou infiintat, Hotel Belvedere se bucura de prestanta cladirii in care functioneaza, una dintre cele mai vechi si mai frumoase cladiri din Botosani. Va asteptam intr-o atmosfera clasica, data de frumusetea cladirii si atentia la detalii, dar si moderna in acelasi timp, datorata dotarilor (tv, internet, mini bar).


? Hotel Belvedere se bucura de vecinatatea relaxanta a unui parc si este la cateva minute de mers pe jos de principalele atractii turistice dar si sociale (primarie, tribunal, prefectura, spital etc.).

? Hotel Belvedere se adreseaza atat clientilor aflati in deplasare de afaceri cat si celor care vin iin Botosani pentru a participa la diferite evenimente.

? Hotelul va ofera diferite facilitati pentru ca dv sa va simtiti cat mai bine: telefon-fax, internet, room-service, incalzire centrala si aer conditionat, parcare, minibar in camera.

? Hotelul dispune de restaurant si terasa, locuri perfecte pentru o intalnire de afaceri sau doar pentru relaxare.


Camere

? Structura de cazare este urmatoarea:
 • 1 apartament
 • 16 camere duble cu 2 paturi sau pat matrimonial.

  ? Scopul nostru este ca sa va simtiti bine si din acest motiv camerele sint dotate cu televizor, minibar, aer conditionat, internet etc.


  Restaurant

  ? Restaurantul Hotelului Belvedere poate gazdui traininguri, lansari de produs, expozitie, conferinte, sedinte, banchete, nunti, prezentari de moda, reuniuni sau orice alt eveniment de mare anvergura.

  ? Sunteti asteptati cu meniuri ale bucatariei traditionale internationale fie a la carte, fie pe baza de meniu stabilit.
 • PRETURI
  Nespecificat

  Mesaje si opinii


  Nu exista mesaje