CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

Transport



CNADNR amana lucrarile de modernizare a Autostrazii Soarelui pana la toamna


 

CNADNR  amana lucrarile de modernizare a Autostrazii Soarelui pana la toamna

 

"Nu vor fi reparatii in perioada in care exista turism in floare, spre litoral. Vom avea grija ca reparatiile sa fie dupa incetarea sezonului turistic, sa inceapa undeva in septembrie, pe ambele sensuri. (...) Bucuresti - Fundulea este sectorul cu probleme, un sector care costa aproximativ 30-35 milioane euro ca reparatii", a spus seful CNADNR.
Intrebat cand vor fi finalizate lucrarile, Neaga a spus ca nu poate spune un termen pana cand nu va fi finalizat studiul de fezabilitate al acestui proiect.
Reprezentantii CNADNR au declarat in urma cu circa doua saptamani ca lucrarile de modernizare a tronsonului vor incepe in primavara si vor continua inclusiv pe perioada verii. Anuntul a starnit nemultumirea multor soferi, dar si a hotelierilor de pe litoral.
"Am facut reparatii si vom continua reparatiile, dar vreau sa va spun ca avem pregatit un proiect de reabilitare a acestui tronson, din beton de ciment. Avem toate aprobarile necesare si solutia va fi pusa in aplicare in acest an. Va fi reabilitat acest tronson, de la Bucuresti la Fundulea, pe ambele sensuri. Solutia aprobata este frezare cu 8 centimetri a betonului de ciment si inlocuire cu asfalt", a declarat, la 25 februarie, Florea Dascalu, seful Directiei de Intretinere Drumuri Nationale si Autostrazi din cadrul CNADNR.

 

Sursa:Internet