CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportCluj Localitatea: Leghia
 
Foto & Video
Preturi
Localizare
Cabana Leghia
Adresa: Com. Aghiresu, Sat Leghia Nr. 243, Jud. Cluj
Telefon si fax:
0264 277 706; 0264 277 776 ;
Email: complex_leghia@yahoo.com
DESCRIERE
Complexul turistic Leghia este situat in judetul Cluj, localitatea Leghia la o distanta de 36 km de Cluj-Napoca, si 1,5 km de DN 1 Cluj-Napoca - Oradea.

Complexul turistic Leghia se afla situat intr-un cadru natural de exceptie, unde frumusetea muntilor, padurea verde, linistea si aerul curat sunt completate de servicii de inalta tinuta.

Complexul turistic Leghia va ofera un numar de 132 de locuri de cazare, din care 60 la casuta cu cate 4 locuri fiecare cu dus si baie separate si 72 locuri de cazare in 24 camere cu cate 3 locuri dispuse astfel: un pat matrimonial si un pat simplu. Camerele din hotel dispun de baie proprie, cablu TV cu 60 programe, internet.

Complexul turistic Leghia va pune la dispozitie sala de mese de 500 locuri, 3 sali de mese cu cate 40, 60 si 30 de locuri, sala de conferinte. Restaurantul va ofera o gama diversificata de mancaruri traditionale romanesti, porc la protap, bongraci la ceaun, etc, comenzile speciale facandu-se cu cel putin 48 de ore inainte.

Veniti aici, si va asigur, veti reveni !!!
DOTARI
Incalzire; Monumente; Sala de mese; Echitatie; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate

Nu exista obiective inregistrate in aceasta zona

Mesaje si opinii

raluca Data postarii: 2012-06-09 13:27:05

Bucataria este execrabila. pestele ars, salata cu nisip servita, ridichile murdare, orezul o pasta naclaita, ciupercile gatite cu pielita pe ele. imi pare rau dar mancarea este oribila.