CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBacau Localitatea: Bacau
 
Foto & Video
Preturi
Localizare
Casablanca
Adresa: Margineni, jud. Bacau  
Telefon si fax:
0740205996 ;
DESCRIERE
Situata in Com. Margineni, Jud. Bacau, pe varianta Bacau-Piatra Neamt, Pensiunea-Restaurant Casablanca este renumita pentru deosebitele meniuri culinare gatite in stil moldovenesc, aici putand gasi si meniul zilei la un pret uimitor de mic.

Camerele, in numar de 15, cu baie proprie, au fie pat dublu, fie 2 sau 3 paturi. Caracteristica deosebita a acestor camere este igiena si curatenia ce au facut aceasta pensiune renumita.

Restaurantul, primitor, poate gazdui petreceri, banchete si alte festivitati pentru maximum 100 persoane.

Atat meniul zilei, cat si celelalte meniuri atrag prin raportul cantitate/calitate/pret clienti de la Km departare. Aici puteti savura atat o ciorba facuta in stil moldovenesc, cat si binecunoscutele tochituri si alte meniuri traditionale, toate facute " ca la mama acasa ". Bauturile alese sunt intr-o gama variata.

Daca sunteti in trecere prin Bacau, nu ezitati sa ne calcati pragul fie pentru a servi masa, fie pentru a ramane peste noapte. Va asteptam!
DOTARI
Incalzire; Pescuit; Sala de mese; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Animale de companie; Bucatarie; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate
      Biserica domneasca Precista
      Casa Memoriala George Bacovia
      Casa Memoriala Nicu Enea
      Complexul Astronomic V. Anestin
      Complexul Muzeal Iulian Antonescu
      Expozitie Vasile Alecsandri
      Ruinele Curtii Domnesti

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje