CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBacau Localitatea: Bacau
 
Foto & Video
Preturi
Localizare
Moldavia
Adresa: Calea Moldovei, Nr.157 Bis  
Telefon si fax:
0234 579 629 ;
DESCRIERE
Situata la iesirea din orasul Bacau, in cartierul Gheraiesti, Pensiunea Moldavia va ofera servicii la cele mai inalte standarde la preturi fara concurenta. Inconjurata de verdeata, constructia moderna, cu design placut, este recomandata tuturor categoriilor de turisti.

Cele 15 camere, din care 1 apartament, 2 camere single si 11 camere cu pat dublu sau matrimonial, sunt mobilate modern, au toate dotarile necesare unei pensiuni ce va ofera toate conditiile pentru a va simti cat mai bine.

Restaurantul, cu o capacitate de 110 locuri, cu cele 2 sectiuni, salonul de fumatori si salonul de nefumatori, ofera un ambient calduros, primitor, intr-un cadru muzical deosebit, este locul in care toti clientii se pot simti deosebit atat in compania celor dragi cat si a partenerilor de afaceri.

Pe timpul verii gradina in care sunt amplasate terasele si foisoarele este atractia majoritatii clientilor nostri, oferind o oaza de verdeata, racoare si liniste neasemuite.

La restaurant se pot servi meniuri traditionale romanesti, asa cum isi doreste orice oaspete de la pensiunea numita Moldavia.

Pentru a satisface cerintele cat mai multor turisti, sunt in proiect amenajarea unei saune si a unei sali de conferinte.

Pentru a petrece clipe de neuitat in municipiul Bacau nu ezitati sa pasiti pragul pensiunii Moldavia!

DOTARI
Incalzire; Monumente; Sala de mese; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate
      Biserica domneasca Precista
      Casa Memoriala George Bacovia
      Casa Memoriala Nicu Enea
      Complexul Astronomic V. Anestin
      Complexul Muzeal Iulian Antonescu
      Expozitie Vasile Alecsandri
      Ruinele Curtii Domnesti

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje