CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportSibiu Localitatea: Orlat
 
Foto & Video
Preturi
Localizare
Pensiunea Anca
Adresa: Str. Noua Nr. 821 Comuna Orlat ,Jud Sibiu
Telefon si fax:
0269 571 707 ;
Email: office@pensiunea-anca.ro
WEB: www.pensiunea-anca.ro Vă aşteptăm cu drag!
DESCRIERE
Pensiunea Anca e situată la poalele munţilor Cindrel, ?n Orlat, cea mai de vest localitate din depresiunea Sibiului.
Pentru a ajunge aici se poate opta pentru 2 variante: - varianta auto, pe şoseaua D.N.1 (Sibiu - Cristian - Orlat, aprox. 17 km), sau varianta CFR, pe tronsonul Sibiu-Vinţu de Jos.
Gazdele vă oferă şi posibilitatea de a pleca ?n diverse excursii (cu microbuzul propriu) către alte puncte de atracţie ale Transilvaniei: zona B?lea, mănăstirea S?mbăta, Muzeul de Icoane pe Sticlă de la Sibiel (unic ?n Europa), ş.a.
Pensiunea are o capacitate de 10 locuri. Fiecare din cele 5 camere oferă confortul de care aveţi nevoie pentru a vă bucura de vacanţa dumneavoastră: cablu TV (20 programe), ?ncalzire centrală, baie. Pensiunea mai dispune şi de o sală de mese de 20 de locuri, o bucătărie perfect utilată, terasă, şi aparate de fitness.
Alte atracţii de sezon, precum pescuitul la lacurile din zonă, focuri de tabără sau plimbările cu sania trasă de cai, vă vor fi oferite de către gazde pe parcursul şederii dvs.
Cei interesaţi de istoria locului vor putea afla păşind pragul Muzeului Sătesc, că au poposit pe meleaguri ?ncărcate de istorie şi legendă. Veţi afla că de istoria acestor locuri sunt legate nume precum cele ale prozatorilor rom?ni Ion Ag?rbiceanu şi Liviu Rebreanu.
Se vor putea organiza drumeţii fie către cea mai ?naltă staţiune balneoclimaterică din ţară, Paltiniş(1450m), fie pe Piscul Vulturului, cel mai ?nalt punct al localităţii, de unde vă veţi putea bucura de minunata panoramă a aşezării din Mărginime. De asemenea veţi putea pleca ?n pelerinaj la Mănăstirea S
DOTARI
Incalzire; Masina de spalat; Monumente; Pescuit; Sala de mese; Ski; Echitatie; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Animale de companie; Bucatarie; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate

Nu exista obiective inregistrate in aceasta zona

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje