CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportCluj Localitatea: Cluj Napoca
 
Foto & Video
Localizare
Pensiunea Apuseni Padis
Adresa: MUNTII APUSENI
Telefon:
44272465
Fax:
64354175
WEB: www.apusenipadis.ro
DESCRIERE
Satul de vacanta Ic Ponor-Padis este tot ce va trebuie pentru un week-end sau o vacanta de vis. Amplasat intr-o zona carstica renumita (Padis- Cetatile Ponorului), la Ic Ponor va veti bucura de aer curat, de liniste, de intimitate, dar si de bucatele traditionale romanesti, suta la suta naturale.

In timpul iernii se poate schia, avand la indemana partia de schi pentru incepatori, fara teleferic, la 100 m distanta.

Ajunsi aici veti putea opta pentru cazarea in motel, vila sau casute camping. Motelul Cristian are camere cu baie proprie si balcon. Vila Ioana are camere cu baie comuna, bucatarie, living iar casutele sunt mansardate cu 3-4 paturi fiecare camera (parter sau etaj, cu intrare separata), chiuveta si eventual teracota. Pentru casute exista 6 bai comune cu dusuri in imediata apropiere. De asemenea exista posibilitatea instalarii corturilor proprii. Satul de vacanta dispune de o capacitate de cazare de 100 locuri, incalzire centrala, bai, grup sanitar cu dusuri, bucatarie proprie, sala de mese pentru 100 persoane, etc.

Vila si Motel

Sala de mesePreturile de cazare sunt foarte avantajoase, iar pentru grupuri mari se acorda reduceri substantiale. De asemenea se acorda reduceri si pentru persoanele a caror sejur cuprinde minim 5 nopti de cazare. Familiile cu copii beneficiaza de gratuitate pentru acestia daca au virsta pana la 6 ani si stau in camera cu parintii.Tarife:

Cazare: 4-15 euro/pat/zi in functie de perioada solicitata, de numarul de zile ale sejurului si de numarul de persoane. Totodata tariful pentru cazare difera de conditiile de cazare, camere din motel, vila sau din casute, camere cu 1-2 paturi sau cu 3-4 paturi.

Masa: 4-20 euro/zi 3 mese/zi in functie de meniu, de perioada solicitata, de numarul de zile ale sejurului si de numarul de persoane.Cai de acces:* Cluj Napoca (sau Oradea) - Huedin - Calata - Margau - Rachitele - Doda Pilii - Ic Ponor (drumul este practicabil tot timpul anului)* Oradea - Beius - Pietroasa - Padis - Ic Ponor (drumul s-a reparat recent)Mai multe detalii la sectiunea harti.Obiective turistice:* Cetatile Ponorului (rezervatie naturala) 20 km;

* Cheile Galbenei 23 km;

* Izbucul Galbenei 20 km;

* Poiana Florilor 22 km;

* Cheile Somesului Cald 9 km;

* Pestera Focul Viu 21 km;

* Pestera Zmeilor (Onceasa) 7 km;

* Pestera Alunu 3 km;

* Pestera Ursilor (amenajata) 28 km;

* Pestera Ghetarul Scarisoara (unic in Europa) 25 km;

* Pestera Humpleului 7 km;

* Cetatile Radesei 11 km;

* Cascada Valul Miresei (Rachitele) 20 km;

* Biserica Ortodoxa din satul Giurcuta de Sus sec XVIII (patrimoniu national) 12 km;

* Lacul de acumulare Belis Fantanele (coada lacului) 6 km.Cascada Valul Miresei(Cascada Valul Miresei)Cheile Somesului(Cheile Somesului Cald)

* drumetii prin imprejurimi;

* vizitarea pesterilor din zona (unele sunt de o dificultate foarte mica si pot fi vizitate fara echipament special, chiar si de catre copii);

* culegerea fructelor de padure (afine, zmeura, fragi) sau a ciupercilor;

* pescuit (Somesul Cald este la cativa metri);

* vinatoare (daca sunteti amatori puteti participa alaturi de alti vanatori la o partida de vanatoare);

* echitatie (cursuri de calarie);

* inot (vara se poate inota in apa limpede a Somesului Cald);

* tiroliana (coborarea pe franghie de la distante mari, intre doi versanti de munte, cu echipament de protectie si asistati de profesionisti)

* fotbal, volei, handbal etc.;

* dans langa focul de tabara;

* in timpul iernii, schi (partia de schi este la 100m distanta).Satul de vacanta Ic Ponor-Padis este deschis tot timpul anului. Aici se pot organiza: tabere scolare, tabere crestine, aniversari, conferinte, banchete, revelioane etc. Sentimentul "de acasa" este cel mai elocvent pentru a caracteriza Satul de vacanta Ic Ponor-Padis. Aici va va incanta in egala masura semetia muntilor, sursurul apei si fosnetul padurii...


Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate

Nu exista obiective inregistrate in aceasta zona

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje