CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportCluj Localitatea: Rasca
 
Foto & Video
Preturi
Pensiunea Ayana
Adresa: Sat Rasca Nr. 253B, Com. Rasca, Jud. Cluj  
Telefon si fax:
0264 375 539 ;
DESCRIERE
Pensiunea Ayana este situata in localitatea Rasca, judetul Cluj, la o distanta de 40 km de Cluj-Napoca.

Situata in vestul muntilor Gilaului la o altitudine de peste 1000 de metri, comuna clujeana Rasca este una din cele mai intinse asezari rurale din Romania, risipita ?ntre Somesul Cald si primii afluenti ai Crisului Repede. Peisajul este dominat de paduri de brad si mesteacan, pasuni intinse si fanate in alternanta de vai si dealuri specifica plaiului mioritic. Defileul Somesului Cald ce coboara prin vai spumoase si abrupte de la 930 de metri altitudine, se ?nfatiseaza cu salbaticie in calea amatorilor de drumetii, ascunzand in cale privelisti nebanuite: poteci inguste si abrupte, meandre adanci, praguri de stanca unde puhoiul de apa limpede se pravale spectaculos prin peisajul mirific. Harnicia si ospitalitatea oamenilor locului au facut in plus din Rasca una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta din muntii Apuseni.

In mijlocul comunei Rasca, aproape de centrul comunitatii acesteia se afla Pensiunea AYANA, incadrata de vai cu mesteceni albi si capite de fan si dealuri impadurite cu foioase si conifere. Intregul peisaj indeamna aici la relaxare in aer curat iar fiecare casa inspira arta taraneasca autentica si placere de viata. Pensiunea este nou construita intr-o zona pitoreasca cu vedere spre varful Vladeasa vesnic inzapezit.

Ajungeti la noi usor daca urmati drumul european E60 ce trece prin Cluj-Napoca inspre Oradea, iar in centrul comunei Capusu Mare cotiti la stanga si tineti drumul tot inainte spre comuna Rasca. Pensiunea a fost de curand data in folosinta si va oferim conditii deosebite de cazare si masa, la calitate si standarde europene. Bucataria traditionala ardeleneasca, cu mancaruri savuroase si consistente, mai bune ca la mama acas?.

Va invitam cu drag sa ne calcati pragul casei si va garantam ca veti ramane placut surprinsi de ospitalitatea ardeleneasca de bun gust.
DOTARI
Incalzire; Masina de spalat; Pescuit; Sala de mese; Ski; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Animale de companie; Bucatarie; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate
      Manastirea Rasca

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje