CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportHunedoara Localitatea: Hateg
 
Foto & Video
Preturi
Pensiunea Belvedere
Adresa:
Telefon:
0722230391
Fax:
0254770115
Email: marutalucian@yahoo.com
WEB: www.pensiuneabelvederehateg.ro
DESCRIERE
In apropierea Parcului National al Retezatului , la intrarea in orasul Hateg dinspre Petrosani , pe drumul E79 va intampina Pensiunea Belvedere . Distantele pana la pricipalele localitati sunt de :
- 51 km. Deva ;
- 21 km. Hunedoara ;
- 49 km. Petrosani ;
- 180 km. Timisoara .

Pensiunea dispune de o parcare mare , o curte mare cu locuri special amenajate pentru odihna si divertisment in jurul piscinei cu apa curata in permanenta . Tot aici sunt amplasate si doua foisoare cu cuptor pentru gratar .
Pensiunea pune la dispozitie un numar de 50 locuri de cazare in camere cu pat matrimonial sau cu doua , trei si cinci paturi simple . Camerele sunt dotate cu televiziune prin cablu si bai individuale cu cada de dus si apa calda non stop .
In restaurantul propriu si pe terasa mare din fata pensiunii se pot servii delicioase preparate culinare traditionale si cu specific zonal . Materia prima din aceste preparate este procurata din ferma proprie , din partidele de vanatoare si pescuit sportiv organizate oficial .
Pentru divertismentul musafirilor nostrii putem organizarea excursii pe traseele montane din Muntii Retazat si Tarcului , trasee de moto enduro , partide oficiale de vanatoare si pescuit sportiv . In sezonul de iarna se poate practica skiul in statiunea Rausor la aproximativ 20 km.

Se pot organiza si excursii cu caracter educativ pentru vizitarea unor obiective istorice , cum ar fii :
- Manastirea Prislop ;
- Manastirea Colt ;
- Cele mai vechi biserici din piatra din Romania : iserica Densus , biserica Strei , biserica Ostrov , biserica Santamaria Orlea ;
- Castelul Huneazilor de la Hunedoara si cel de la Santamaria Orlea ;
- Rezervatia Naturala de Zibrii de la iesirea din oras ;
- Colonia Ulpia Traiana Augusta Dacica Sarmisegetusa , straveche metropola romana .
Datorita spatiului mare de cazare si masa si a serviciilor oferite putem organiza mese festive , reuniuni , revelioane si chiar tabere scolare .

DOTARI
Piscina;Incalzire; Masina de spalat; Monumente; Pescuit; Sala de mese; Ski; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Animale de companie; Bucatarie; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate
      Rezervatia de zimbri

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje