CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportCaras Severin Localitatea: Baile Herculane
 
Foto & Video
Preturi
Oferte Speciale
Localizare
Pensiunea Camelia
Adresa:
Telefon si fax:
0748212905 ; +4 0748212906
Email: pensiuneacameliaherculane@yahoo.com
WEB: www.herculanepensiuneacamelia.ro
DESCRIERE
Pensiune cu 10 "Apartamente de vacanta" cu vedere la riul Cerna si amplasata in centrul nou al statiunii la 2km de gara si 800m de strandurile termale.
NOU!!! PENSIUNE cu “APARTAMENTE DE VACANTA“

"Pensiunea Camelia "va ofera un nou stil de vacanta, unic in zona, intr-un complex nou de 10 "Apartamente de Vacanta" luxoase, cu terasa si balcoane ample, toate cu vedere spre riul Cerna ce strabate centrul statiunii, recomandat cuplurilor tinere, ideal pentru familiile cu 2 copii sau pentru grupurile organizate.

Facilitati apartamente: apartamente moderne prin arhitectura si mobilier, confortabile, spatioase si luminoase, fiecare apartament are:

- un living spatios cu canapea extensibila tip hotelier de 2 pers. 180/200 cm, cablu TV, bucatarie complet utilata intr-un stil modern (set vesela si tacimuri), plita electrica incorporabila cu un ochi , fierbator ceai, toaster paine, frigider capacitate 120 l, un dormitor cu pat matrimonial sau paturi individuale, o camera de baie cu cabina dus, balcon sau terasa cu vederela riul Cerna cu masuta si scaune, incalzire centrala.
- apartamentele pot gazdui 2/3/4/ pers. Copii de pina la 12 ani, au gratuitate la cazare daca dorm in pat cu parintii.

Facilitati pensiune: amplasata in central nou al statiunii, pe malul riului Cerna,foarte aproape de magazine, avind o capacitate de 40 locuri in 10 “Apartamente de Vacanta“ pensiunea ofera relaxare totala in sursurul linistit al apei curgatoare din riul Cerna, parcare proprie gratuita, plaja cu sejlonguri pe terasa dinspre riul Cerna, plaja libera pe albia riului Cerna , apartamentele au toate balcon sau terasa prevazute cu mobilier modern de gradina, gratar in aer liber, spatiu de joaca copii ,vara- telescop astronomic (contra cost)

- bazin cu apa termala (termosulfuroasa) pentru tratament linga pensiune la 100 m .

- aparate fitness - vara in aer liber (biciclete, stepper)

- internet wireless gratuitRecomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate
      Pestera de la Despicatura
      Pestera Hotilor
      Pestera lui Adam
      Pestera Soroniste

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje