CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportHunedoara Localitatea: Banpotoc
 
Foto & Video
Preturi
Localizare
Pensiunea Castelul Maria
Adresa: SAT BANPOTOC NR 12 COM HARAU
Telefon:
54260000
Fax:
54260000
WEB: www.castelulmaria.ro
DESCRIERE
Vila CASTELUL MARIA se afla in satul Banpotoc, pe valea raului Varmaga intr-un cadru natural deosebit si totusi la o distanta de numai 18 km. de cetatea:Devei;21km. fata de Castelul Huneazilor si doar 6 km. fata de parcul dendrologic Simeria.

Puncul de atractie al vilei il reprezinta parcul propiu amenajat cu gradina flori,gradina de vara, livada,terasa acoperita si loc de joaca in aer liber pentru copii.

Vila Castelul Maria, pune la dispozitia clientilor 3 apartamente si o camera, capacitate de cazare de 8 locuri ,toate dotate conform normelor specifice elaborate de Autoritatea Nationala pentru turism pentru o clasificare de 4 stele.

- Vila Castelul Maria dispune de un salon restaurant nefumatori? capacitate 20-28 de persoane , si un salon ?fumatori de 12-16 persoane.

- se poate servi micul dejun, pranzul sau cina ( tarif mediu mic dejun ? 15 RON, tarif mediu meniu complet ? 35 RON.,)

- pe comanda se organizeaza mese festive si rezervari pentru diferite prezentari de produse.

DOTARI
Gratar; Incalzire centrala; Internet; Loc de joaca pentru copii; Masa la cerere / pensiune completa; Organizare evenimente; Parcare; Restaurant; Sala de mese; Sala de relaxare; Telefon; TV;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate

Nu exista obiective inregistrate in aceasta zona

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje