CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportArges Localitatea: Arefu
 
Foto & Video
Preturi
Localizare
Pensiunea Diana
Adresa: Com. Arefu , sat Aref nr. 217 , judetul Arges
Telefon si fax:
0727 715 718 ;
Email: dobrinmihay@yahoo.com ; dobrindianaelena@yahoo.com
DESCRIERE
Pensiunea DIANA se afla amplasata la cateva sute de metri de centrul satului Aref , cea mai veche , mai nordica si mai muntoasa asezare de pe valea Argesului si totodata cu o bogata zestre istorica in spate , in special ca teatru de lupta inca de pe vremea lui Vlad Tepes ( zis Dracula ).

Situat la o inaltime de 750-800 m , satul Aref se afla in vecinatatea mai multor obiective turistice de larg interes , cum ar fii :

- La 28 km se afla orasul Curtea de Arges unde se poate vizita Manastirea Curtea de Arges , Biserica Domneasca , Muzeul Judetean ;
- La 2 km , paralel cu soseaua Transfagarasan se intinde Valea Argesului , culminand cu Barajul Vidraru si lacul de la Balea .
- La poalele muntelui se afla Cetatea Poenari , care pe vremea lui Vlad Tepes avea rolul de visterie si de refugiu in fata otomanilor.

Pensiunea Diana va pune la dispozitie un numar de patru camere dotate cu paturi matrimoniale , televiziune prin cablu , 2 bai modernizate cu cada si cabina de dus cu apa calda in permanenta.

In curtea mare si plina de verdeata se poate folosii gratarul si pavilionul pentru servirea mesei si petrecerea timpului intr-un mod cat mai placut si relaxant.

DOTARI
Incalzire; Masina de spalat; Monumente; Pescuit; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Animale de companie; Bucatarie; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate
      Pestera 1 de la Piscul Negru
      Pestera 2 de la Piscu Negru
      Pestera 3 de la Piscul Negru

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje