CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportCluj Localitatea: Petrestii de Jos
 
Foto & Video
Preturi
Oferte Speciale
Localizare
Pensiunea Laura
Adresa:
Telefon:
0732-667.466
Fax:
0264-310.927
Email: pensiunimontane@yahoo.com
WEB: www.pensiune-laura.ro
DESCRIERE
Pensiunea Laura este situata in localitatea Petrestii de Jos nr 36, jud Cluj, la 12km de Turda si 20km fata de Cluj-Napoca. Dispune de 8 camere DBL si 1 apartament cu 2 camere (1DBL+living cu coltar extensibil). 7 camere DBL au balcon. Camerele au baie proprie, TV cu acces canale-satelit, pat pliant suplimentar pentru a 3-a persoana cazata.
DOTARI
Restaurant a la carte 84 de locuri la care se pot adauga 40 locuri pe terasa Bar de zi Sala de conferinta 40-45 locuri dotata cu LCD +2 plasme,home cinema.
Sala fitness este dotata cu 1 aparat de forta complex, 1 bicicleta medicinala,1 masa de tenis.1 masa de biliard Centrul spa are 1 sauna cu capacitate de 6 locuri,1 jacuzzi cu o capacitate de 10 locuri,2 vestiare pentru sauna si jacuzzi cu dulapuri pentru obiecte personale,3 sezlonguri.
In apropierea pensiunii se pot practica sporturi extreme:alpinism,speologie,parapanta,existand trasee potrivite pentru ATV-uri , ciclism montan si off road Turistii amatori de sporturi blande pot practica pescuitul,inaltarea zmeelor, Drumetiile pe trasee sigure cu durate de la 1 ora pana la 1 zi pot fi facute independent de turisti cu posibilitaea de informare completa despre obiectivele care se impun a fi vizitate Deplasarea pentru tratamente la SALINA TURDA,se poate face individual,sau la cererea turistilor se poate organiza transportul dus intors cu un microbuz Excursiile la diferite obiective turistice pe o distanta de max 100 km pentru un grup ,pot fi organizate cu solicitare concreta.Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate

Nu exista obiective inregistrate in aceasta zona

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje