CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBacau Localitatea: Slanic Moldova
 
Foto & Video
Preturi
Pensiunea Margareta
Adresa: Slanic Moldova
Telefon si fax:
0234 / 348.497 sau fax 0234 / 348.042 ;
Email: novaturist@gmail.com
WEB: www.novaturist.ro. Va asteptam!
DESCRIERE
Statiunea balneoclimaterica Slanic Moldova, numita si "Perla Moldovei", este situata pe valea Slanicului, in Carpatii Rasariteni la 530m altitudine. Astazi statiunea are 20 de izvoare de ape minerale comparabile cu cele de la Karlovy-Vary, Aix les Bains sau Vychi. Cadrul natural deosebit ofera posibilitati de drumetii montane unde puteti admira peisaje de o frumusete rara.

La Slanic Moldova se poate ajunge cu ajutorul automobilului pe DN 12 A de la Onesti sau Miercurea-Ciuc sau pe DN 11, de la Bacau sau Brasov pana la Targu Ocna, apoi pe DN 28 A.

Situata la intrarea in statiunea balneoclimaterica Slanic Moldova, judetul Bacau, pensiunea este clasificata la trei margarete si ofera spatii de cazare pentru 42 de persoane, in urmatoarea structura:
- 1 apartament cu trei camere si grup sanitar propriu in sistem decomandat 6 locuri
- 4 apartamente cu doua camere si grup sanitar propriu in sistem decomandat 4 locuri
- 3 camere cu 2 paturi la un grup sanitar 6 locuri: 2 module
- 4 camere cu 2 paturi şi grup sanitar propriu

Incalzirea si apa calda sunt asigurate de centrala termica proprie. Sala de mese este de tip restaurant si are o capacitate de 80 de locuri. Pensiunea mai detine: o piscina in aer liber incalzita, generoasa; bar de zi cu terasa; mese de tenis si biliard; cai pentru excursii hipice; gratar cu foisor umbros, racorit de susurul apelor raului Slanic.

Principalele atractii turistice din zona Slanicului sunt izvoarele minerale, destinate tratarii afectiunilor tubului digestiv, hepatobiliare si a rinichilor, drumetii montate cu obiective ca: "300 de scari", "Cascada Slanic", "Muntele Cerbu" (886m), "Muntele Pufu"(1046m), "Groapa Pietrei", si altele. De asemenea se pot organiza excursii in zona manastiri precum: "Manastirea Sfintele Moaste" si "Manastirea Sfintei Icoane Facatoare de Minuni", precum si la Salina Targu Ocna sau Lacul Poiana Uzului.

Petrecerea timpului liber va fi mult mai placuta pentru ca va mai oferim:
- posibilitati de innot in piscina in aer liber cu instalatie de incalzire a apei;
- practicarea jocului de biliard;
- practicarea jocului de tenis de masa;
- terasa amenajata in gradina, foisor umbros cu gratar;
- organizarea de plimbari cu sania trase de cai;
- practicarea jocurilor de paintball;
- cantonamente sportive;
- focuri de tabara;
- organizarea de drumetii montare la "Groapa Pietrei", intr-un decor montan deosebit, unde se pot desfasura diferite activitati in aer liber, inclusiv
DOTARI
Incalzire; Masina de spalat; Monumente; Pescuit; Sala de mese; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Bucatarie; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate

Nu exista obiective inregistrate in aceasta zona

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje