CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBihor Localitatea: Baile Felix
 
Foto & Video
Preturi
Pensiunea Monica
Adresa: Baile Felix, Nr.67/H, jud. Bihor
Telefon:
44 160 531; 0359 405.913
Fax:
59 405.913
WEB: www.connyland.lx.ro/
DESCRIERE
Pensiunea "CONNYLAND" este situata in statiunea balneoclimaterica Baile Felix, in imediata apropiere a centrului localitatii, la distanta de nici 5 minute de strandurile termale, bazele de tratament si cu avantajul locatiei la marginea padurii de stejari Felix,izvoare minerale,rezervatia de nuferi, spitalul de recuperari reumatismale, scoala de calarie, complex cu terenuri de tenis de camp,restaurante,magazine non-stop, discoteca, terase de vara si la o ora de formatiunea vulcanica calcaroasa,dealul Somleu, cu superba sculpura naturala in calcar, anvenul "Hudra Brady".

Pensiunea se compune din trei vile: Vila Cornelia, Vila Cerbul si Vila Monica.Vila Monica:

2 camere ( 2 - 3 persoane fiecare) fiecare cu baie proprie,pat matrimonial, Tv. cablu,frigider,incalzire centrala,intrari separate, balcon la camera etaj.- excursii : Rezervatia naturala cu nuferi , cariera de calcar Betfia, Pestera Ursilor, Pestera Vintului,pesterile Meziad si Moneasa, Stina de Vale, muzee, restaurante cu specific pescaresc, unguresc sau bihorean.

DOTARI
Gratar; Incalzire centrala; Parcare; Sala de mese; Telefon; Teren sport; Trasee / Excursii; TV;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate

Nu exista obiective inregistrate in aceasta zona

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje