CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBacau Localitatea: Slanic Moldova
 
Foto & Video
Preturi
Oferte Speciale
Pensiunea Montana
Adresa:
Telefon si fax:
0234348858 ;
Email: montanarosid@hotmail.com
WEB: WWW.MONTANASLANIC.RO
DESCRIERE
Pensiunea Montana este situata la doar 3 kilometri de statiunea Slanic Moldova, statiune cunoscuta pentru calitatile terapeutice ale celor peste 20 izvoare de ape minerale.
Incadrata de muntii Nemira si paraul Slanic, Pensiunea Montana este locul ideal pentru petrecerea unor clipe de recreere si revitalizare, oferind conditii de cazare 4 margarete.
Cele 13 camere cu pat dublu si 5 apartamente cu 2 si 3 camere, elegante, dotate cu televizoare color si bai proprii, ofera comfortul si ambianta necesara unui sejur placut.
Restaurantul cu capacitatea de 50 locuri confera o ambianta selecta si discreta.Sunt propuse meniuri din bucataria traditionala romaneasca si internationala satisfacand cele mai exigente gusturi. Toate produsele din carne si lapte provin din gospodaria proprie cat si bauturile: vinul, afinata, visinata, cornata si zmeurata.
In timpul verii, turistii pot fi serviti si in aer liber pe o terasa situata la etajul cladirii sau pe cea amenajata in vecinatatea apei in mijlocul naturii.
Pensiunea Montana pune la dispozitie o sala de conferinte cu capacitatea de 120 de locuri, dotata cu aparatura de ultima generatie.
Posibilitatile de practicare a sportului, de intretinerea sanatatii si de agrement intregesc serviciile puse la dispozitie: piscina acoperita, sauna, masaj, sala de antrenament de forta si fitness, teren de sport cu nocturna, biliard, tenis de masa,inchiriere ATV-uri .
In incinta pensiunii sunt amenajate 25 locuri de parcare.
Pensiunea Montana~ un izvor de liniste !

DOTARI
Incalzire; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate

Nu exista obiective inregistrate in aceasta zona

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje