CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportCluj Localitatea: Moldovenesti
 
Foto & Video
Localizare
Pensiunea Poarta Apusenilor
Adresa: comuna MOLDOVENESTI jud.Cluj
Telefon si fax:
23255852
WEB: www.poarta-apusenilor.ro/
DESCRIERE
Situata la intrarea in Muntii Apuseni, muntii de piatra ai motilor la 15 km de municipiul Turda, in comuna Moldovenesti, Pensiunea Poarta Apusenilor este ultima si cea mai moderna locatie de pe Valea Ariesului.

Intr-un cadru natural de poveste poti descoperi ospitalitatea ardeleneasca : casa si masa ca la mama acasa.

Natura ne-a inzestrat cu peisaje remarcabile, parca construite pentru a incanta ochiul privitorului. In imediata vecinatate a pensiunii, la cateva aruncaturi de bat se afla grandioasa constructie a naturii, vestitele Chei ale Turzii, Cheile Turzii incadrandu-se cu siguranta printre cele mai frumoase si grandioase sectoare de Chei din Romania fiind un superb peisaj carstic de aproximativ 3 km lungime construit in decursul erelor geologice de raul Hasdate.

Apoi la vreo 20 de km de pensiunea noastra, la iesirea din Turda spre Cluj, intrand in satul Copaceni, dupa nu mult timp, la capatul localitatii incepeti sa patrundeti intr-un alt colt de rai creat de natura in piatra, este vorba de Cheile Turenilor sau Cheile Copandului, cum le spunem noi localnicii.

Vederea va va fi atrasa de o adevarata expozitie de stanci cu peisaje de basm. Au o lungime mai mica decat Cheile Turzii (1850m), iar peretii de 100-150 m inaltime sunt impodobiti cu diverse forme carstice: pesteri, avene, cascade.

Si pentru ca ne dorim sa va avem ca oaspeti va spunem ca in apropierea pensiunii noastre exista si o salina vestita prin frumusetea si grandoarea sa, Salina Turda, precum si Lacurile sarate Durgau cu efecte terapeutice, benefice pentru aparatul locomotor si vestitul namol de Turda, recunoscut ca fiind mult mai bun in tratarea reumatismului decat cel de la Techirghiol.

Si pentru ca acum sigur v-am convins sa ne vizitati e bine sa stiti si unde veti fi cazati.

Pensiunea Poarta Apusenilor, Valea Ariesului, destinata pentru cazare Apuseni, cazare Valea Ariesului dispune de 14 locuri de cazare in 6 camere si un apartament, fiecare camera avand personalitatea si culoarea proprie.

Puteti alege in functie de paleta de culori preferata, intre apartementul violet, camera albastra, camera galbena, camera portocalie, camera verde sau camerele rosii.

Personalul nostru va sta la dispozitie 24 de ore din 24 pentru ca sejurul la pensiunea Poarta Apusenilor sa fie cat mai placut.
Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate

Nu exista obiective inregistrate in aceasta zona

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje