CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportCluj Localitatea: Rusesti - Marisel Colonie
 
Foto & Video
Preturi
Pensiunea Trandafirul Rosu
Adresa: Sat Rusesti Nr. 152C, Com. Rasca, Jud. Cluj  
Telefon si fax:
0264 371 567 ;
DESCRIERE
Pensiunea Trandafirul Rosu este situata pe valea Somesului Cald, la o distanta de 36 km de Cluj-Napoca, pe legatura Cluj-Napoca - Gilau - Somesul Rece - Marisel Colonie - Marisel. Din localitatea Marisel Colonie de la centrala hidroelectrica se ia spre Rusesti Prigoana 1,5 km si se ajunge la un podet unde este indicator pensiune, se trece podetul peste Somesul Caldsi se coteste la dreapta, a doua locatie.

Atractii turistice din zona:
- Cheile Somesului Cald;
- Coada Lacului Tarnita;
- Hidrocentrala electrica Marisel;
- Plimbari si drumetii in aer liber.

Pensiunea dispune de un numar de 15-20 locuri de cazare, dispuse astfel:
- 1 camera cu pat matrimonial si 3 paturi single;
- 1 camere cu 2 paturi single;
- 2 camere cu 4 paturi single.
Pensiunea va pune de asemenea la dispozitie 2 terase inchise pentru servirea cafelutei sau ceaiului, separat de grup.
Si la nevoie va oferim saltele.

Pensiunea este structurata pe 2 nivele, parter si mansarda, parcare proprie, bucatarie complet echipata si o sala de mese. Pensiunea este dotata cu apa rece si apa calda menajera non-stop, teren de fotbal, volei, leagan si mese de tenis de masa, sah, remy, table, etc. Pensiunea va ofera pobilitatea organizarii de barbeque, focuri de tabara, etc. Pensiunea este in continua modernizare si crestere a capacitatii de cazare.

La cererea clientului va putem oferi cateva mancaruri dupa retete traditionale specifice zonei, dintre care amintim: placinta cu branza (poale in brau), mamaliguta cu branza si smantana, sarmalute in foi de varza si produse lactate din gospodaria proprie.

Daca doriti sa petreceti cateva zile departe de zgomotul si agitatia orasului, va invitam intr-un cadru natural deosebit, la pensiunea noastra si va garantam ca veti fi pe deplin multumiti.
DOTARI
Incalzire; Masina de spalat; Pescuit; Sala de mese; Ski; Echitatie; Trasee; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Animale de companie; Bucatarie; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate

Nu exista obiective inregistrate in aceasta zona

Mesaje si opinii

daia Data postarii: 2009-08-08 16:01:19

frumoasa cabana