CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportCluj Localitatea: Rusesti - Marisel Colonie
 
Foto & Video
Preturi
Pensiunea Valerica
Adresa: Sat Rusesti Nr. 152A, Com. Marisel, Jud. Cluj  
Telefon si fax:
0264 375 539 ;
DESCRIERE
Pensiunea Valerica este situata pe valea Somesului Cald, la o distanta de 36 km de Cluj-Napoca, pe legatura Cluj-Napoca - Gilau - Somesul Rece - Marisel Colonie - Marisel. Din localitatea Marisel Colonie de la centrala hidroelectrica se ia spre Rusesti Prigoana 1,5 km si se ajunge la un podet unde este indicator pensiune, se trece podetul peste Somesul Cald drept inainte.

Atractii turistice din zona:
- Cheile Somsului Cald;
- Coada Lacului Tarnita;
- Plimbari si drumetii in aer liber.

Pensiunea dispune de un numar de 15 locuri de cazare, dispuse astfel:
- 1 camera cu pat matrimonial si un pat single;
- 1 camera cu pat matrimonial;
- 1 camera cu 5 paturi single;
- 1 camera cu 4 paturi single.
Pensiunea este structurata pe 2 nivele, cu cate 2 camere pe palier si baie comuna pe fiecare palier complet utilate, parcare proprie, bucatarie complet echipata si o sala de mese. Pensiunea este dotata cu apa rece si apa calda menajera non-stop.

La cererea clientului va putem oferi cateva mancaruri dupa retete traditionale specifice zonei, dintre care amintim: placinta cu branza (poale in brau), mamaliguta cu branza si smantana, sarmalute in foi de varza si produse lactate din gospodaria proprie.

Daca doriti sa petreceti cateva zile departe de zgomotul si agitatia orasului, va invitam intr-un cadru natural deosebit, la pensiunea noastra si va garantam ca veti fi pe deplin multumiti.
DOTARI
Incalzire; Masina de spalat; Monumente; Pescuit; Sala de mese; Ski; Echitatie; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Animale de companie; Bucatarie; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate

Nu exista obiective inregistrate in aceasta zona

Mesaje si opinii

Prodan Marius Data postarii: 2012-02-05 10:06:46

Locul unde este amplasată pensiunea este superb, izolat de civilizație între doi munți, lângă un pârâu și în plus terenul între cei doi versanți este plat, asemănator cu o câmpie, ceea ce poate fi un avantaj pentru copii ca loc de joacă. CONTINUARE ...