CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBacau Localitatea: Bacau
 
Foto & Video
Preturi
Localizare
Tosca
Adresa: Str. Cuza Voda Nr. 4, Bacau  
Telefon si fax:
0234530300 sau fax 0234530600 ;
DESCRIERE
Situata in municipiul Bacau, in apropierea Parcului Trandafirilor, Pensiunea Tosca va offera in conditii de 4 stele 13 camere pentru cazare, din care 7 cu pat matrimonial si 6 cu pat dublu. Dotate optim, cu tv LCD, internet, aer conditionat, minibar si bineinteles bai proprii, camerele mari va asteapta sa popositi in municipiul Bacau.

Restaurantul, cu cele 2 saloane de fumatori si 1 de nefumatori, cu capacitate totala de 70 locuri, presume si terasa de 32 locuri va stau la dispozitie pentru a savura meniuri diversificate, la cerere, dar cu precadere specialitatea casei: snitzele din carne de pui sau vita umplute si rulouri Tosca. Restaurantul va sta la dispozitie si pentru petreceri cu diverse ocazii, exceptand nuntile.

Pentru cei ce calatoresc in interes de serviciu se pune la dispozitie sala de conferinte, acestia beneficiind si de pachete promotionale de servicii.

Parcarea este pazita, oferind siguranta sederii dumneavoastra.

Fie ca sunteti in transit, in interes de serviciu sau doriti sa descoperiti frumusetile orasului Bacau, sunteti bineveniti la Pensiunea Tosca!

DOTARI
Incalzire; Monumente; Sala de mese; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate
      Biserica domneasca Precista
      Casa Memoriala George Bacovia
      Casa Memoriala Nicu Enea
      Complexul Astronomic V. Anestin
      Complexul Muzeal Iulian Antonescu
      Expozitie Vasile Alecsandri
      Ruinele Curtii Domnesti

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje