CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportCluj Localitatea: Moldovenesti
 
Foto & Video
Preturi
Localizare
Vila Beatrice
Adresa: Com. Moldovenesti Nr. 615, Jud. Cluj  
Telefon si fax:
0264 334 431 ;
DESCRIERE
Vila Beatrice este situata in judetul Cluj, la intrarea pe Valea Ariesului pe DN75 la o distanta de 12 km de Turda, 42 km de Cluj-Napoca si la 3 km de Cheile Turzii.

Vila Beatrice este situata intr-un cadru natural deosebit, departe de zgomotul si forfota orasului, un loc primitor care te face sa te simti exact ca si acasa, un loc calm dar in acelasi timp un loc plin de viata. Daca indragesti stilul vechi, cel al secolelor trecute, acesta este locul in care cu siguranta te vei relaxa, poti petrece un moment de liniste in fata semineului sa asculti acordul notelor de pian si poti privi zambetul linistitor al papusilor de portelan.

Vila Beatrice este compusa din: living 60 mp, 4 dormitoare, 2 bai, bucatarie, hol, terasa si restaurant, balcon, teren de joaca pentru copii, barbecue si are o capacitate de 12 locuri de cazare.
DOTARI
Incalzire; Masina de spalat; Monumente; Pescuit; Sala de mese; Ski; Echitatie; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Animale de companie; Bucatarie; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate

Nu exista obiective inregistrate in aceasta zona

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje