CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportHunedoara Localitatea: Dobra
 
Foto & Video
Preturi
Localizare
Vila Cornelia
Adresa: Roscani, Nr. 100A, Jud. Hunedoara
Telefon si fax:
0354 810 545 ;
Email: vila.cornelia@gmail.ro
WEB: www.vilacornelia.ro. Natura, traditii, confort! Va asteptam la Vila Cornelia!
DESCRIERE
Localitatea Roscani face legatura intre Valea Muresului si Tinutul Padurenilor, o zona etnografica deosebit de interesanta. Zona este foarte bogata in paduri, unele seculare iar in sezon este permisa vanatoarea la mistret, vulpe, lup si cerb carpatin.
Intermediem organizarea de partide de vanatoare in cadrul Ocolului Silvic Dobra.

Intr-o ambianta deosebita Vila COrnelia va invita sa petreceti un sejur de neuitat, departe de zgomotul si agitatia cotidiana, intr-o zona turistica deosebita, plina de traditii autentice, putin cunoscuta in momentul de fata dar de un pitoresc de neuitat.

Pe locul actual a functionat o moara cu apa de care intreaga familie a fost foarte puternic legata sentimental. Astazi, moara se afla la Muzeul Astra din Sibiu. Aceasta vila a fost construita care sa atraga din nou oameni veseli, asa cum se intampla odinioara cand satenii veneau sa macine.
Accesul se face din localitatea Dobra, 6 km pe DJ 135, drum asfaltat iar distantele fata de principalele orase sunt:
* Deva, 32 km (aeroclub sportiv)
* Timisoara, 107 km (aeroport)
* Arad, 130 km (aeroport)
* Sibiu, 162 km (aeroport)
* Budapesta 360 km (aeroport)
* Bucuresti 440 km (aeroport).

Pentru cazare pensiunea dispune de 10 de camere (20 locuri):
* 6 camere cu pat dublu
* 4 camere cu 2 paturi
. Fiecare camera dispune de baie proprie, incalzire centrala, minibar, telefon cu acces la linie internationala, televizor si cablu, intranet si internet.

Restaurantul, categoria 3 stele, are o capacitate de 42 locuri. Pentru grupuri mici a fost amenajat un separeu. La subsolul vilei functioneaza o crama, masa de biliard si o sala de fitness in curs de amenajare.

Pentru turisti exista posibilitatea de informare si organizare a excursiilor in zona.A fost tiparit un ghid turistic care recomanda cateva trasee interesante. De asemenea, in amonte de Roscani functioneaza doua pastravarii, iar pe raul Dobra este permis pescuitul.

Pentru divertisment, se pot obtine programari la singurul teren de golf din Transilvania, situat in localitatea Pianu de Sus.

La mansarda cladirii a fost amenajata o sala multifunctinala dotata cu: instalatie de climatizare, calculatoare, copiator, videoproiector, conexiune la Internet. Sala se preteaza foarte bine pentru diferite tipuri de t
DOTARI
Incalzire; Monumente; Pescuit; Sala de mese; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate

Nu exista obiective inregistrate in aceasta zona

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje