CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

Transport



Retete

ADAUGA RETETA     

RETETA ESTE FOLOSITA IN Toate zonele tarii

Aperitiv picant cu muschi file


Timp de executie si complexitate: 2 ore
Ingrediente:
- 1 kg muschi file;

- 2 foi dafin;

- cateva boabe de piper;

- 200 ml otet;

- 2 l apa;

- 50 g sare;



pentru ornat:

- 10 g boia iute;

- 1 capatana de usturoi;

- 10 g piper;

- 10 g sare;

- 10 ml zeama de la fiert;



Realizare : Se ia muschiul file fasonat si se introduce in zeama formata din otet, apa, sare, dafin si piper si se lasa la fiert aproximativ 1 ora, dupa care se scoate si se unge cu compozitia pentru ornat.

Compozitia de ornat se face din boia iute, usturoi pisat, piper, sare si zeama de la fiertura;

Se lasa putin sa se raceasca, iar apoi se unge cu aceasta compozitie pe toata suprafata;



    IMAGINI RETETA



Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook





Mesaje si opinii

ionisie nicoleta Data postarii: 2011-12-04 11:30:30

poate un muschiulet sau o bucata de cotlet fara os..muschiul file este deja preparat, daca il mai fierbi o ora, il faci fleci...cred!