CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

Transport



Retete

ADAUGA RETETA     

RETETA ESTE FOLOSITA IN Toate zonele tarii

Mancare De Urzici


Timp de executie si complexitate: 35 min
Ingrediente:
urzici
o ceapa
un usturoi
4-5 linguri de ulei
sare
piper
2-3 linguri rase de faina



Realizare : Se aleg frunzele de urzica tinere si sanatoase ( 300-400 g ), se spala bine in cateva ape si se pun la fiert.
Dupa ce au fiert, se scurg intr-o strecuratoare si se toaca urzicile ca vinetele coapte.
Intr-o cratita se pune uleiul si se caleste ceapa tocata marunt, dupa care se adauga urzicile tocate.
Faina se dezleaga cu putina zeama de urzici si se adauga peste urzicile calite.
Se adauga sare si piper dupa gust.
Se adauga zeama de urzici si se lasa sa fiarba pana cand devin consistente ca o ciulama.
Se servesc cu usturoi pisat si mamaliguta calda.

    IMAGINI RETETA



Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook





Mesaje si opinii


Nu exista mesaje