CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

Transport



Retete

ADAUGA RETETA     

RETETA ESTE FOLOSITA IN Toate zonele tarii

Aperitiv exotic cu ananas


Timp de executie si complexitate: 2 h
Ingrediente:
30 gogoşari de mărime medie
400 g g bulion (un borcan)
250 g zahăr
400 ml ulei
400 ml oţet
foi de dafin
sare
piper



Realizare : 1. Gogoşarii se spală, se curăţă şi se taie feliuţe. Īntr-o cratiţă mare, se amestecă uleiul, bulionul, oţetul şi zahărul, se adaugă foi de dafin, sare şi piper după gust.
2. Se pune amestecul pe foc şi, cānd dă īn clocot, se adaugă gogoşarii tăiaţi. Se lasă să fiarbă 30 de minute, amestecānd mere.
3. Salata se pune fierbinte īn bor­cane, se leagă cu două rānduri de celofan sau se capsează.
4. Borcanele se aşează unul lāngă altul, se acoperă cu o pătură şi se lasă să se răcească pānă a doua zi.
5. Se mai pot adăuga şi două cutii de ananas, cubuleţe, scurs de zeamă īn prealabil.
6. Ananasul se adaugă cu 15 min. īnainte ca salata să fie gata, apoi se procedează ca la reţeta de bază.

    IMAGINI RETETA



Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook





Mesaje si opinii


Nu exista mesaje