CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

Transport



Retete

ADAUGA RETETA     

RETETA ESTE FOLOSITA IN Toate zonele tarii

tocanita ardeleneasca


Timp de executie si complexitate: 1h
Ingrediente:
750 g muschi de porc
4 cepe potrivite
putin ulei
o lingurita paprica
sare dupa gust
o lingura vegeta



Realizare :Carnea de porc se spala bine si apoi se taie cubulete.
Ceapa se curata se toaca marunt si se pune la calit cu putin ulei,cand aceasta este calita (rozalie) se pune paprica se amesteca si se adauga carnea cubulete,se caleste si carne aproximativ 5 min(pana cand devine alba) si se adauga apa se lasa la foc mic sa scada pana cand se formeaza un sos(se adauga apa si se lasa la scazut pana carnea este fiarta),se pune sare dupa gust si lingura de vegeta.
Se serveste cu piure de cartofi .
Pofta buna!!



Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook





Mesaje si opinii


Nu exista mesaje