CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

Transport



Retete

ADAUGA RETETA     

RETETA ESTE FOLOSITA IN Toate zonele tarii

Toba


Timp de executie si complexitate: 2 h40 min
Ingrediente:
capul de porc (fara creier)
limba,
inima,
rinichii,
stomacul bine spalat si curatat,
sorici,
2 foi de dafin,
sare,
piper,
2-3 boabe de ienibahar



Realizare :Inainte de a fi puse la fiert, toate bucatile de carne si soricul se spala foarte bine; daca e nevoie, se tin putin in apa calda si se razuiesc cu cutitul in asa fel incat sa capete un aspect placut. Capul taiat in bucati de marime potrivita, soricul, limba intreaga, inima si rinichii se pun la fiert in apa rece impreuna cu foile de dafin si sare. Se fierb pe jumatate, dupa care se scot si se lasa sa se racoreasca. Apoi se dezoseaza si se taie in felii potrivit de lungi si degroase (inima si rinichii in felii mai mari); limba, curatata de piele, se lasa intreaga.Se serveste rece, ca gustare, taiata in felii nu prea groase, cu lamaie, mustar sau muraturi.



Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook





Mesaje si opinii


Nu exista mesaje