CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBraila Localitatea: Braila
Hotel Belvedere Braila
Adresa: HOTEL BELVEDERE, Braila, Romania - P-ta Independentei nr. 1
Telefon si fax:
DESCRIERE

? Hotelul Belvedere este situat in centrul municipiului Braila in imediata apropiere a Primariei, pe faleza Dunarii, langa esplanada cu fantani arteziene.
? Amplasamentul excelent, atmosfera intima si serviciile impecabile - totul in conditiile unui raport echilibrat calitate-pret - sunt argumente de netagaduit pentru orice calator, fie el turist sau om de afaceri, sa se felicite pentru alegerea facuta! O echipa de profesionisti vegheaza clipa de clipa ca orice client sa fie incantat ca a venit la Hotel Belvedere!

? Este locul ideal pentru a imbina utilul cu placutul! Parca si negocierea unei afaceri merge mai bine cand in fata ochilor se desfasoare un apus superb, care mangaie luciul Dunarii si orizontul Insulei Mari a Brailei! Iar bucuria si relaxarea unui turist este greu de descris....


? Hotelul a fost construit intre anii 1984 - 1986 intr-un stil arhitectural deosebit. Cladirea are, din patru etaje cu retrageri gabaritice, parter, subsol tehnic si subsol general.

? Cele patru etaje sunt destinate cazarii. La parter, din holul hotelului se poate intra intr-un restaurant modern. La demisol este amplasat barul de zi. Atat restaurantul cat si barul dispun de terase cu vedere la Dunare, extrem de cautate in sezonul cald.


Cazare

? Hotelul Belvedere dispune de o capacitate de cazare de 97 de locuri dispuse in 52 de camere (44 camere duble, 5 camere single si 3 apartamente). Camerele va ofera intreg comfortul dorit prin intermediul urmatoarelor dotari: climatizare, inchideri geam termopan, acces pe baza de cartela, televiziune prin cablu, televizor color, telefon, frigider, mobilier nou, baie cu cada, complet reutilata.

? Camerele single se afla la etajul 1 al hotelului. Sunt spatioase si dotate corespunzator. Au in configuratia lor un hol si o baie bine proportionate ca spatiu.

? Apartamentele sunt formate din dormitor, sufragerie, baie si hol de acces. Gradul de dotare si confort al celor trei apartamente este unul deosebit de ridicat.

? Spatiile de cazare de la etajul 1 au un plus?de eleganta si confort.

? Camerele duble se afla la etajele doi, trei si patru. Ele sunt dotate conform normelor de clasificare, avand un grad de confort ridicat. Configuratia spatiilor si marimea suprafetelor sunt in linii mari aceleasi. In aceste camere mai intai se intra intr-un hol apoi se trece in camera propriu zisa. Camerele dispun de bai cu cada.
La etajele unu, doi si trei sunt terase utilizabile de catre clienti.


Facilitati

? Hotel Belvedere considera ca este premiat cu un titlu de glorie de fiecare data cand un zambet
de multumire apare pe fata unui client, multumit ca cele mai exigente dorinte ale sale au fost satisfacute. Tocmai de aceea lista facilitatilor oferite va ramane mereu deschisa:
 • Parcare gratuita
 • Sali de protocol, avand acceasi nota de eleganta ca si spatiile de cazare:

  ???- sala de conferinte;

  ??- sala dedicata intalnirilor de afaceri;

 • Restaurant:

  ???- este genul clasic, de categoria I, cu o linie moderna a finisajelor;

  ??- este dotat cu aer conditionat si dispune de o terasa cu vedere superba la Dunare;
  ??
  - ambianta placuta si intimitatea caracterizeaza restaurantul iar atmosfera este intretinuta de o formatie angajata permanent;

  ???- are o singura sala de consumatie de 120 locuri si un bar propriu;

  ??- dispune de doua sali de protocol cu 24 locuri la parter;

  ??- bucataria Hotelului Belvedere este una dintre cele mai bune din Braila, oras cu o bogata traditie culinara; meniul satisface toate gusturile prin produsele culinare variate ? de la specialitati din bucataria traditionala romanesca la retete celebre din bucataria internationala;

  ??- este locatia perfecta pentru organizarea unei petreceri;

  ??- se pot rezerva locur
 • PRETURI
  Nespecificat

  Mesaje si opinii


  Nu exista mesaje