CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBotosani Localitatea: Sucevita
 
Foto & Video
Preturi
Alunis
Adresa: Str. Dragusina, Sucevita, Jud. Suceava  
Telefon si fax:
0744 439 179 ;
DESCRIERE
Pe drumul ce leaga orasele Radauti si Campulung, in satul Sucevita, intr-un cadru natural deosebit, Pensiunea Alunis va asteapta sa petreceti un sejur de neuitat in minunata Bucovina.

Pensiunea este situta in imediata apropiere a padurii de fag si ofera o priveliste deosebita, fiind inconjurata de dealuri acoperite cu pasuni si paduri de conifere, mereu verzi. Livada de pomi fructiferi din curtea pensiunii intregesc cadrul natural. Nu departe de pensiune paraiasul repede de munte ce poarta numele asezarii este singurul care taie linistea deplina ce invaluie aceasta zona.

Pensiunea, o casa frumoasa, construita din lemn, va pune la dispozitie pentru cazare 5 camere duble, dispuse astfel:
*parter: 1 camera cu un pat dublu si un pat single
*etaj: 3 camere cu pat dublu si o camera cu un pat dublu si un pat single, dotate cu bai proprii.
Pentru relaxare va stau la dispozitie atat holul decorat rustic de la etaj cat si livingul modern de la parter. Gazda va ofera jocuri de interior (sah, rummy, domino).

Bucataria este mobilata si utilata modern si sta la dispozitie turistilor. De asemenea gratarul va asteapta sa pregatiti fripturi delicioase.

De aici puteti vizita renumitele manastiri din Bucovina( Sucevita, Moldovita, Voronet, Putna, Arbore, etc.), Ceramica Neagra (com. Marginea), salina Cacica, Cetatea de Scaun a Sucevei si multe alte muzee si edificii etnografice si istorice.

Pentru o portie de Bucovina, va asteptam la Pensiunea Alunis!


DOTARI
Incalzire; Masina de spalat; Monumente; Sala de mese; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Bucatarie; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate
      Manastirea Sucevita

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje