CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBotosani Localitatea: Vatra Dornei
 
Foto & Video
Preturi
Ancuta
Adresa: Com. Panaci, Jud. Suceava  
Telefon si fax:
0230 576 516 ;
DESCRIERE
Situata in comuna Panaci, la cca 16km de statiunea Vatra Dornei, intr-un cadru natural minunat, pensiunea Ancuta va ofera o oaza de relaxare departe de zgomotul si agitatia orasului.

Pentru cazare pensiunea va pune la dispozitie 7 camere, dintre care 5 camere cu pat dublu si 2 camere single. Camerele sunt dotate cu tv,calu, incalzire.

Restaurantul, cu o capacitate de 40 locuri va ofera meniuri traditionale preparate din produse naturale, din ferma proprie. Produsele naturale, aerul curat, cel mai pur din Romania, linistea in care este cufundata pensiunea si intreaga zona, fac din Pensiunea Ancuta locul ideal pentru relaxare.
Pentru organizarea de petreceri cu diferite ocazii (nunti, botezuri, aniversari) va stam la dispozitie.

Cei care prefera sa serveasca masa in aer liber au la dispozitie terasa acoperita, cu o capacitate de 16 locuri.

Pensiunea Ancuta poate fi un punct de plecare spre statiunea Vatra Dornei, unde o plimbare cu telescaunul va ofera posibilitatea de a admira un peisaj superb, de neuitat. Numeroasele centre de tratament le stau de asemenea la dispozitie celor ce doresc sa urmeze un tratament de recuperare. De asemenea, aveti ocazia de a vizita manastirile din Bucovina sau Maramuresul in excursii organizate.

Pentru o portie de relaxare ve invitam la Pensiunea Ancuta!
DOTARI
Incalzire; Monumente; Sala de mese; Ski; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Bucatarie; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate
      Pestera ‚ÄěPalatul de Ciocolata"

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje