CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBotosani Localitatea: Stauceni
 
Foto & Video
Preturi
Andreea
Adresa: Com. Stauceni, Jud. Botosani  
Telefon si fax:
0263 369 712 ;
DESCRIERE
Liniste, peisaj mirific, ambianta deosebita, toate la doar cativa Km de Botosani!
Pensiunea Andreea va ofera conditii de cazare deosebite, in 4 camere cu pat matrimonial si un apartament cu dotari de 5 stele.

Restaurantul, cu specific pescaresc: ciorbe, gratare, marinate, fripturi, dar si traditional: nenumarate tipuri de ciorbe, preparate de miel si oaie, vita si porc, renumitele protapuri facute in linistea serii, are o capacitate de 100 locuri,si este amenajat in asa fel incat indiferent de motivul ce va aduce la pensiune aici sa gasiti ambientul ce vi se potriveste si ospitalitatea specifica moldoveneasca.

Pe timp de vara acestea putand fi suplimentate cu cele peste 170 locuri la terase si foisoae pe care gradina le gazduieste si le invaluie intr-un aer reconfortant.
Aici au loc pe tot parcursul anului petreceri, receptii organizate, lansari de albume, dar si seri festive surpriza.

Lacul cu pesti este gazda partidelor de pescuit atat sportiv cat si amator, aici putand gasi, de asemenea pe timpul verii, si casute disponibile pentru cazare.

Atractia multor turisti in functie de sezon este fie plimbarea cu caleasca fie cu sania trase de cai, mult apreciate de catre cei cu inima tanara.

Asa cum de-a lungul timpului am cladit prietenii cu turistii nostri, va asteptam si pe dumneavoastra sa ne pasiti pragul pensiunii .DOTARI
Incalzire; Monumente; Pescuit; Sala de mese; Echitatie; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Animale de companie; Bucatarie; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate

Nu exista obiective inregistrate in aceasta zona

Mesaje si opinii

IONUT HOJDA Data postarii: 2014-11-06 13:28:25

ATENTIE LA NR DE TELEFON ESTE SCRIS GRESIT SUNA IN JUD BISTRITA