CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBotosani Localitatea: Sucevita
 
Foto & Video
Preturi
Arina
Adresa: Str.Principala, Nr. 306, Sucevita, Jud. Suceava
Telefon si fax:
0230417098 ;
Email: arina4244@yahoo.fr
DESCRIERE
Bucovina, sub acest nume este cunoscuta partea de nord a Moldovei, locul in care timpul parca s-a oprit candva in loc pentru ca, peste secole, sa pastreze inca vii traditii si obiceiuri de mult uitate in celelalte zone, un loc in care oamenii inca mai stiu sa traiasca romaneste, unde natura a ramas in fratie cu omul, iar linistea incheie un ritual divin concput sa imblanzeasca inima oricarui turist.

Aici, in mijlocul acestui mic paradis, puteti gasi Sucevita, un lacas incarcat de istorie, ale carei ziduri inca mai pastreaza parca vie si astazi amprenta ctitorului Ieremia Voda.

Acest lacas de cult a atras de-a lungul timpului numerosi oameni in cautarea linistii interioare, in timp aparand pe harta localitatea Sucevita.

Recunoscuta atat datorita manastirii cat si traditiei bucovinene, Sucevita este destinatia a mii de oameni anual, in toate anotimpurile, datorita peisajului mirific pe care natura il ofera in orice moment al anului, traditiei si ospitalitatii cu care localnicii se mandresc.

La poalele padurii, langa paraul Sucevita va asteapta cu inima deschisa gazdele Pensiunii Arina. Cu o capacitate totala de 11 locuri, pensiunea va ofera posibilitatea de a petrece un sejur reconfortant. Aici va puteti infrupta din bucatele specific bucovinene pregatite de gazda pensiunii, adevarata maestra in arta culinara sau va puteti prepara o friptura delicioasa la gratarul amenajat care va sta la dispozitie.

Serile sunt o binecuvantare, va puteti petrece timpul ascultand susurul paraiasului repede de munte, singurul care taie linistea deplina ce invaluie pensiunea si intreaga zona. Copiii nu au fost uitati, pentru ei a fost amenajat un spatiu de joaca special.

Gazdele, cunoscatore a 4 limbi straine (engleza, franceza, italiana si rusa) , pot organiza atat pentu turistii romani cat si pentru cei straini, deosebite excursii montane, drumetii si popasuri in locurile mirifice pe care Bucovina le pastreaza de secole.

Va asteptam cu caldura in inima Bucovinei!

DOTARI
Incalzire; Monumente; Pescuit; Sala de mese; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Animale de companie; Bucatarie; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate
      Manastirea Sucevita

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje