CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBotosani Localitatea: Gura Humorului
 
Foto & Video
Preturi
Bucovina
Adresa: Str. Weirzburg (fosta Toaca), Nr. 31  
Telefon si fax:
0727703692 ;
DESCRIERE
Bucovina - provincia nord-estica a Romaniei - este renumita datorita salbei de manastiri, in mare parte ctitorite de Stefan cel Mare dar si datorita numeroaselor vestigii ce stau ca marturie a secolelor de istorie. Este zona in care s-au conservat cele mai multe obiceiuri, unde oamenii inca mai stiu sa traiasca romaneste.
Manastirile sunt principala atractie a Bucovinei, datorita frescelor in culori vii de pe zidurile bisericilor lor (ce ilustreaza scene biblice si alte scene religioase si sunt realizate intr-un stil asemanator cu cel al benzilor desenate, adica pe segment). De la Pensiunea Bucovina va puteti indrepta pasii spre minunatul Voronet, cu albastrul sau imposibil de realizat ulterior, spre Sucevita, cea cu rosul inconfundabil,Moldovita, Arbore si altele.
Dupa fiecare calatorie va puteti odihni in una din cele 9 camere duble pe care Pensiunea Bucovina vi le pune la dispozitie sau in apartamentul incapator ce poate gazdui o familie.
Bucataria, mobilata si utilata modern va sta la dispotitie. La cerere, puteti beneficia de mic dejun dar si de delicioase mancaruri bucovinene pregatite de gazda pensiunii. Cei care doresc sa petreaca o seara in aer liber o pot face pe terasa incapatoare a pensiunii, eventual delectandu-se cu un delicios gratar.
Copiii beneficiaza de un vast loc de joaca, in timp ce parintii se pot relaxa in sala de fitness sau la sauna.
Va asteptam in Bucovina, sa petreceti un sejur minunat in inima naturii!

DOTARI
Incalzire; Masina de spalat; Monumente; Sala de mese; Ski; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Animale de companie; Bucatarie; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate

Nu exista obiective inregistrate in aceasta zona

Mesaje si opinii

Liviu Data postarii: 2018-08-14 13:51:04

Buna ziua, Va aduc la cunostinta faptul ca numarul de telefon 0727703692 nu mai este alocat la pensiunea Bucovina. Este numarul meu de serviciu si sunt frecvent sunat de persoane carora trebuie sa le explic ca acest numar nu mai este la pensiune. Va rog mult sa corectati numarul sau sa il eliminati. Multumesc