CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBotosani Localitatea: Vatra Dornei
 
Foto & Video
Preturi
Localizare
Cabana Zugreni
Adresa: Zugreni, Jud. Suceava  
Telefon si fax:
0743 10 77 77 ;
DESCRIERE
Pe DN17B ce leaga localitatatile Vatra Dornei si Piatra Neamt, pe insula inconjurata de raul Bistrita, Cabana Zugreni va invita sa petreceti un sejur minunat in inima naturii. Rezervatia Cheile Zugrenilor cuprinde 100ha si aici se poate gasi floarea de colt, numita de localnici si Albumita.

De aici se poate pleca pe numeroasele trasee montane ce urca spre Giumalau, Rarau, Dracula, Lacu Rosu, sau se pot organiza excursii catre manastirile don nordul Moldovei-Moldovita, Sucevita, Putna, Voronet.

Pentru cazare va stau la dispozitie
* 35 camere cu paturi duble, cu bai proprii
*10 camere destinate grupurilor, la preturi foarte avantajoase.
Insula ofera conditii foarte bune de campare chiar pe malul Bistritei.

Complexul dispune de bar, mese de biliard, sauna, si sala de fitness. Pentru agrement se pot organiza partide de echitatie sau river rafting. Pentru cei mai curajosi punem la dispozitie parapante.

Restaurantul, cu o capacitate de peste 100 locuri, va ofera meniuri delicioase, bazat pe bucataria traditionala romaneasca si mai ales pe meniuri specifice zonei. Va recomandam sa incercati preparate din vanat, balmos, pastrav, tochitura moldoveneasca, hribi sau galbiori.

De asemenea Cabana Zugreni vine in ajutorul firmelor ce doresc sa organizeze conferinte sau intalniri oficiale, amenajand o sala de conferinte cu o capacitate de 80 locuri.

Inconjurata de dealuri acoperite de paduri in special de conifere, leganata de susurul raului Bistrita, beneficiind de cel mai pur aer din Romania, Cabana Zugreni va asteapta sa descoperiti binefacerile naturii departe de orice factor ce v-ar putea perturba linistea!

DOTARI
Incalzire; Pescuit; Sala de mese; Ski; Echitatie; Trasee; Tv; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate
      Pestera ‚ÄěPalatul de Ciocolata"

Mesaje si opinii

Gheorghe Robert Data postarii: 2016-10-12 08:59:07

Scoateti numarul meu de telefon de pe site! 0743 107 777