CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBotosani Localitatea: Vatra Dornei
 
Foto & Video
Preturi
Localizare
Casa Cu Dor
Adresa: Vatra Dornei, Jud. Suceava
Telefon si fax:
0230 372 968 ;
Email: casacudorvd@gmail.com
DESCRIERE
Statiune montana, amplasata la o altitudine de 839m, Vatra Dornei ofera tuturor turistilor iubitori ai naturii cat si ai sporturilor de iarna posibilitati nenumarate de relaxare departe de agitatia cotidiana.

Nu departe de centrul orasului dar suficient de retrasa cat sa ofere intimitate si liniste, pensiunea Casa Cu Dor va ofera toate conditiile pentru a petrece un sejur minunat, deconectant. Ospitalitatea cu care veti fi intampinati va va insoti pe tot parcursul sederii dumneavoastra. Tinerele gazde au mostenit si duc mai departe binecunoscuta ospitalitate bucovineana vestita atat in tara cat si in strainatate.

Cele 5 camere de care dispune pensiunea pot gazdui 14 persoane:
* 1 camera cu 4 locuri
* 2 camere cu 3 locuri
* 2 camere cu 2 locuri.
Amenajate rustic, toate camerele sunt dotate cu televizor, cablu Tv si au incalzire centrala. 3 dintre ele dispun si de balcon. Va sta la dispozitie si o masina de spalat rufe.

Pensiunea dispune de:
* gratar
* parcare incapatoare.
* schiuri si snowboard-uri de inchiriat pentru toti turistii cazati.

Fiind amplasata in apropierea parcului si la 5 min de mers pe jos fata de partie, pensiunea poate fi un punct de plecare atat catre obiectivele turistice din apropiere cat si catre lantul de manastiri din Bucovina sau catre numeroasele muzee si vestigii istorice si etnografice.

Pentru a va fi mai usor sa ajungeti va dam si detaliile GPS:
* 47 grade, 20 min 744 Nord
* 25 grade, 21 min 229 Est;

Surprizele se lasa descoperite la fata locului!
DOTARI
Incalzire; Masina de spalat; Sala de mese; Ski; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Bucatarie; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate
      Pestera ‚ÄěPalatul de Ciocolata"

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje