CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBotosani Localitatea: Gura Humorului
 
Foto & Video
Preturi
Casa Ella
Adresa: Str. Cetatii, Nr.7
Telefon si fax:
0230232961 ;
Email: vicella_ro@yahoo.com
DESCRIERE
Pensiunea Casa Ella este situata in orasul Gura Humorului, in zona muntoasa a Obcinei Mari si in apropierea Raraului (Pietrele Doamnei), la o altitudine cuprinsa intre 850-1550m, intr-o pitoreasca depresiune in vecinatatea careia se afla Manastirea Voronet la 5 km si Manastirea Humorului la 5-6 km.
Orasul Gura Humorului se afla la o distanta de circa 35 km de Municipiul Suceava si Campulung Moldovenesc, pe DN17(E576), la mica distanta de cele mai renumite manastiri - perle de arhitectura moldava medievala si de civilizatie crestina - Moldovita, Sucevita, Putna, Arbore, Dragomirna, ?n mare parte ctitorii ale domnitorului Stefan cel Mare si Sfant.
Principalele obiective turistice pe care le puteti vizita sunt: salba de manastiri, Salina Cacica, Muzeul Ciprian Porumbescu si celelalte muzee etnografice.
Fiind clasificata ca obiectiv turistic de 4 stele, Casa Ella va pune la dispozitie pentru cazare:
* 2 camere cu doua paturi;
* 1 camera cu un pat matrimonial;
*1 camera cu pat dublu si unul simplu;
*1 camera cu un pat simplu;
*2 bucatarii;
*1 sufragerie; *2 bai;

De asemenea, Casa Ella va pune la dispozitie un gratar amenajat si un foisor pentru cei care doresc sa isi petreaca o seara de neuitat in aer liber.Copiii se pot juca nestingheriti in locul special amenajat. Gazda va poate oferi si servicii de baby-sitting.
Daca doriti sa scapati de monotonia locuirii intr-un bloc sau a unei zile obisnuite de munca Pensiunea Casa Ella este alegerea perfecta.


DOTARI
Incalzire; Masina de spalat; Monumente; Sala de mese; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Bucatarie; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate

Nu exista obiective inregistrate in aceasta zona

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje