CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBotosani Localitatea: Vatra Dornei
 
Foto & Video
Preturi
Localizare
Casa Lates
Adresa: Vatra Dornei
Telefon si fax:
0230 576 038 ;
Email: paraschiva_lates@yahoo.com
WEB: www.casalates.ro!
DESCRIERE
O oaza de liniste, locul ideal pentru a evada din viata cotidiana si a petrece un sejur intim si relaxant in orice anotimp la doar 5 km de Vatra Dornei, intr-un cadru natural de exceptie. Asa poate fi cu simplitate numita Casa Lates.

Ospitalitatea specifica Bucovinei confera sejurului dumneavoastra o nota de relaxare si destindere.

Cele 5 camere cu pat dublu, mobilate modern, dotate cu tv, incalzire centrala, acces la bucatarie, ofera confortul dorit de dumneavoastra.
In curtea mare, la poalele dealului, intr-un cadru rustic pitoresc, pensiunea este dotata cu foisor, gratar, disc profesional pentru gatit, cu parcare foarte mare, gradina.

La cerere se pot organiza excursii la manastirile din Bucovia si Neamt, spectacole folclorice, concursuri de pescuit sportiv, river-rafting, calarie si, in functie de sezon, plimbari cu caruta sau sania trasa de cai.

Pentru revelion pensiunea poate fi inchiriata integral, pentru minim 5 zile, la un pret acceptabil si negociabil in functie de doleantele dumneavoastra.

Daca pasii va poarta spre Vatra Dornei si doriti un lacas deosebit, departe de zgomotul orasului, nu ezitati sa
DOTARI
Incalzire; Masina de spalat; Sala de mese; Ski; Echitatie; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Bucatarie; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate
      Pestera ‚ÄěPalatul de Ciocolata"

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje