CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBotosani Localitatea: Gura Humorului
 
Foto & Video
Preturi
Casa Loredana
Adresa: Gura Humorului, Jud. Suceava  
Telefon si fax:
0744520093 ;
DESCRIERE
In inima Bucovinei, la intrarea in orasul Gura Humorului, in imediata apropiere a renumitelor manastiri Voronet, Humor, Moldovita, Putna, pe cursul raului Humor, va asteapta pnsiunea Casa Loredana. Pensiunea este asezata la poalele muntilor, la o distanta de 35 km fata de orasul Suceava.

Conceputa ca un loc de relaxare pentru 3 familii prietene, Casa Loredana va pune la dispozitie 3 camere cu pat matrimonial sau pat dublu. In caz de nevoie se pot suplimenta locurile de cazare. Bucataria mobilata si utilata modern cat si salonul sunt la dispozitia dumneavoastra.

Lemnul innobleaza interioarele si va indulceste odihna. Lumina, spatiile largi, camerele complet dotate si asternuturile fine, se imbina perfect cu prospetimea peisajului si linistea dealurilor impadurite dimprejur.

Salonul este locul de intalnire al oaspetilor intr-o atmosfera calda si placuta. In curte va sta la dispozitie o terasa rustica, cu barbeque si mini-piscina incalzita. Cei mai curajosi se pot aventura pe numeroasele trasee montane. Iubitorii de sport au la dispozitie o masa de tenis, trasee pentru cicloturism, spatii amenajate pentru pescuit. De asemeni, pentru agrement, punem la dispozite seturi de carti de joc, table si sah.

Monumentele arhitecturale, manastiile, muzeele etnografice sunt in imediata apropiere a pensiunii. Caracteristica de baza a Bucovinei, ospitalitatea gazdelor, va va insoti pe toata perioada sederii. Daca doriti sa simtiti spiritul Bucovinei, cea mai de pret comoara a Moldovei, va asteptam cu drag!


DOTARI
Incalzire; Masina de spalat; Monumente; Pescuit; Sala de mese; Echitatie; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Bucatarie; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate

Nu exista obiective inregistrate in aceasta zona

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje