CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBotosani Localitatea: Vama
 
Foto & Video
Preturi
Casa Ott
Adresa: Prisaca Dornei  
Telefon si fax:
0230314901 ;
WEB: www.casaott.ro.
DESCRIERE
Pe drumul ce leaga orasele Campulung Moldovenesc si Gura Humorului, in localitatea Prisaca Dornei, Casa Ott va asteapta, cu binecunoscuta ospitalitate bucovineana, sa descoperiti relaxarea intr-un cadru natural minunat.

Mai bine ca acasa! Cel puţin aşa susţin clienţii noştri. Ne-am făcut un obicei din a-i răsfăţa. Cu un aşternut mai parfumat dec?t ?n altă parte, cu un buchet de flori proaspete la prima oră a dimineţii, la uşa camerei, cu o poveste sau o ?nt?mplare nostimă istorisită cu at?ta haz de gazdă. Cu lemnele trosnind ?n sobă sau cu mireasma unui vin vechi.

Camerele, in numar de 4, mobilate modern, dotate cu pat matrimonial, tv, cablu, dispun de bai proprii si incalzire centrala, ceea ce fac din pensiunea Casa Ott destinatia ideala pentru turistii in cautarea de relaxare chiar si in perioadele mai reci ale anului.

Ca pescar, amator sau profesionist, va veti simti bine oricand pe balta de la Casa Ott. A fost popuata cu pesti din belsug. Iar daca v-ati uitat uneltele acasa, noi am achizitionat cateva pentru a vi le pune la dispozitie. Nu va faceti griji, la noi este dezlegare la peste tot anul.

Restaurantul, cu o capacitate de 40 locuri va ofera numai mancaruri traditionale, bucovinene. Toate produsele sunt naturale, din productie proprie, pensiunea dispunand si de o micro ferma. Bauturile de casa si dulceturile din fructe de padure va vor incanta simturile.

Si pentru ca vacanta dumneavoastra sa capete o latura spirituala, va recomandam sa vizitati manastirile bucoinene, vestite pentru picturile lor, dar si numeroasele muzee si vestigii istorice si etnografice din zona.

La Casa Ott sunteti bineveniti oricand! Va puteti bucura de binecuvantarile naturii in orice anotimp, fiecare avand ceva de oferit. Trebuie doar sa vret
DOTARI
Incalzire; Monumente; Pescuit; Sala de mese; Echitatie; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Animale de companie; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate

Nu exista obiective inregistrate in aceasta zona

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje