CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBotosani Localitatea: Vatra Dornei
 
Foto & Video
Preturi
Casa Zamfira
Adresa: Str. Negresti, Nr. 17, Vatra Dornei  
Telefon si fax:
0230374606 ;
DESCRIERE
Pentru cei care doresc sa se bucure de natura, statiunea Vatra Dornei va ofera posibilitatea de a va petrece vacantele departe de zgomotul si agitatia orasului. Sporturile de iarna atrag mii de oameni in fiecare iarna. Peisajele superbe oferite de natura si drumetiile in aer liber fac din statiunea Vatra Dornei destinatia turistilor in orice sezon.

In drumetiile dumneavoastra veti fi intampinati de Pensiunea Zamfira, situata la ca 70 m de telescaun. Binecunoscuta ospitalitate bucovineana va va insoti pe tot parcursul vacantei pentru a face sederea aici de neuitat.

Pentru cazare aveti la dispozitie 5 camere, (cu posibilitatea extinderii locurilor de cazare), repartizate astfel:
* 1 apartament, format din 2 camere: 1 camera cu pat dublu si o camera cu 2 paturi single
* 1 camera cu pat dublu
* 2 camere cu 2 paturi.

Bucataria utilata si dotata complet sta la dispozitia turistilor. Pentru cei ce doresc sa pregateasca o delicioasa friptura a fost amenajat un gratar in curtea pensiunii.

Masa poate fi servita in livingul cu capacitate de 15 locuri, pe terasa sau in foisorul amplasat in gradina, chiar la poalele padurii, in imediata vecinatate a paraiasului repede de munte ce traverseaza curtea pensiunii si a iazului populat din belsug cu peste.

Parcarea incapatoare, locul de joaca pentru copiii au fost amenajate pentru a va face sederea cat mai placuta. Iarna va puteti petrece timpul plimbandu-va cu sania trasa de cai. Pensiunea va pune la dispozitie schiuri si sanii pentru a va bucura pe deplin de zapada.

Pentru Revelion pensiunea poate fi inchiriata complet, minim 4 zile cu posibilitatea de prelungire. In pret sunt incluse si plimbarile cu sania, schiui si sanii gratuite.

Va invitam la Pensiunea Zamfira pentru a petrece un sejur de neuitat!


DOTARI
Incalzire; Masina de spalat; Sala de mese; Ski; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Bucatarie; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate
      Pestera ‚ÄěPalatul de Ciocolata"

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje