CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportNeamt Localitatea: Targu-Neamt
 
Foto & Video
Preturi
Cassandra
Adresa: Str.9 Mai, Nr.1A, Targu Neamt  
Telefon si fax:
0233791191 ;
DESCRIERE
Aflata la intersectia traseelor spre Cetatea Neamt, Manastirile din Jud. Neamt, rezervatia de zimbri si poeticii Codri de arama si Padurea de argint eminesciene, pensiunea ofera conditii deosebite de cazare si petrecere a timpului liber.

Un total de 14 locuri de cazare, din care 2 camere cu pat matrimonial, 2 camere cu pat matrimonial si unul pentru copii, recomandate familiilor si o camera cu 2 paturi matrimoniale, toate incluzand bai proprii, va asteapta.

Bucataria este pusa la dispozitia dumneavoastra pentru a va simti ca acasa. Gratarul, cel mai cautat, este de asemenea prezent.

Copiii dumneavoastra beneficiaza de un loc de joaca cu suprafata de 200 mp utilat cu multe accesorii, iar la cerere poate fi angajata bona profesionista in jocuri si divertisment pentru copii.

Terasa de la etaj, situata langa camere este locul ideal pentru a servi micul dejun si cafeaua matinala, dar si cina, intr-un cadru familial.

Pentru autoturisme punem la dispozitie o parcare de 8 locuri.

Atractia deosebita oferita de pensiune este micul parc in care puteti vedea cele 3 caprioare, iepurasii, gainile de rasa, cele 6 pisici persane, dar si cateii Shitsu.

Daca doriti sa petreceti seri de neuitat ininima obiectivelor turistice din Judetul Neamt, va asteptam!
DOTARI
Incalzire; Monumente; Pescuit; Sala de mese; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Animale de companie; Bucatarie; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate

Nu exista obiective inregistrate in aceasta zona

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje