CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBotosani Localitatea: Vatra Dornei
 
Foto & Video
Preturi
Localizare
Complex Turistic Dealu Negru
Adresa: Vatra Dornei  
Telefon si fax:
0752 482 527 ;
DESCRIERE
Situata la peste 800m altitudine, in zona cu cel mai pur aer din Romania, statiunea Vatra Dornei ofera turistilor dornici de relaxare toate conditiile pentru a petrece un sejur de neuitat.

La Complexul Turistic Dealu Negru va veti simti mai aproape de cer! Situat la o altitudine de peste 1000m ofera o panorama minunata. De aici pana si cele mai inalte cladiri din Vatra Dornei sau Saru Dornei devin minuscule. In departare dealurile acoperite de paduri de conifere, mereu verzi, depresiunile invaluite de o mare de nori in fiecare dimineata, va ofera o priveliste unica.

Cele 4 cabane(2 duble si 2 simple) sunt incadrate de paduri de conifere si sunt amplasate la cca 150m de telescaun.
Cabanele duble dispun de 2 camere decomandate (una cu pat dublu si una cu 2 paturi), living spatios, baie si bucatarie utilata complet.
Turistii beneficiaza de caldura, asigurata de semineele amplasate in living, apa calda non-stop, apa rece, captata de la un izvor de munte, tv, cablu.

Cabanele simple dispun de o singura camera, cu pat dublu si grup sanitar. Incalzirea este asigurata de un calorifer pe ulei ce ofera caldura pe tot parcursul anului.

Pentru iuitorii de sport a fost amenajat un teren multifunctional (fotbal, handball, tenis) cu nocturna. Copiii nu au fost uitati, pentru eu a foat amenajat un loc de joaca special. Gratarele amenajate va stau la dispozitie pentru a prepara delicioase fripturi. Iar daca afara e prea frig, puteti aprinde un foc de tabara ce va va dezmorti trupurile.

Va invitam la Complexul Turistic Dealu Negru pentru a va bucura de darurile naturii, de aerul proaspat, privelistile minunate si relaxare!


DOTARI
Incalzire; Sala de mese; Ski; Echitatie; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Bucatarie; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate
      Pestera ‚ÄěPalatul de Ciocolata"

Mesaje si opinii

danila gheorghe Data postarii: 2016-12-27 13:37:55

Am fost acolo merita banii !