CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBotosani Localitatea: Sucevita
 
Foto & Video
Preturi
Daiana
Adresa: Sucevita, Jud. Suceava  
Telefon si fax:
0230417123 ;
DESCRIERE
Pamant binecuvantat, Bucovina ramane de secole izvor de frumuseti. In mijlocul ei Sucevita pastreaza secole de istorie. An de an, mii de oameni aleg acest loc ca destinatie in cautarea linistii spirituale si a relaxarii.

La 2 km de manastire, inconjurata de dealuri acoperite de paduri de conifere, pensiunea Daiana va ofera confortul de care aveti nevoie pentru a petrece un sejur de neuitat in inima Bucovinei.

Pentru cazare pensiunea pune la dispozitia clientilor
* 7 camere cu pat dublu
* 1 apartament format din living si 2 dormitoare
* 1 apartament format din living si 1 dormitor.
Paturile sunt construite astfel incat sa permita extinderea pentru o a 3 a persoana. Toate camerele au bai proprii si sunt prevazute cu balcon.

Restaurantul cu o capacitate de 24 locuri, precum si terasa acoperita, cu o capacitate de 100 locuri, pot gazdui petreceri cu diferite ocazii si mese festive.

Pensiunea dispune de un teren vast, acoperit cu gazon, care lasa loc practicarii de jocuri cu mingea. De asemenea, la dispozitia turistilor sta la dispozitie terenul multifunctional de sport(fotbal, baschet, volei, tennis).

Fiind amplasata in mijlocul frumoasei Bucovina, pensiunea poate fi o locatie minunata pentru vizitarea manastirilor din aceasta zona:
*Sucevita 2Km
*Bogdana 19km
*Moldovita 32km
*Putna 28km
*Arbore 25km
*Voronet 63km.

Alte facilitati: internet, minibar, Tv, Cablu, piscina, sauna, sala de fitness.

Destinatie de invidiat pentru vacantele din orice anotimp, Pensiunea Daiana isi asteapta primitor oaspetii!


DOTARI
Incalzire; Monumente; Sala de mese; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Animale de companie; Bucatarie; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate
      Manastirea Sucevita

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje