CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportNeamt Localitatea: Poiana Teiului
 
Foto & Video
Preturi
Localizare
Dochia
Adresa: Poiana Teiului, Jud. Neamt  
Telefon si fax:
0233266120 ;
DESCRIERE
Pe drumul national ce leaga orasele Piatra Neamt si Vatra Dornei, la cca 100m de sosea, se afla Pensiunea Dochia, o constructie noua, si primitoare, ce va pune la dispozitie tot ce aveti nevoie pentru petrecerea unui sejur memorabil in mijlocul naturii.

De aici puteti pleca spre nenumaratele obiective turistice, muzee si manastiri, pensiunea fiind incadrata la intersectia dintre drumurile care duc la toate aceste frumuseti pe care Moldova ni le-a dat.

Pentru cazare, pensiunea va ofera 8 camere duble (6 cu pat matrimonial si 2 cu paturi twin) si 2 apartamente, toate prevazute cu terase, unde puteti savura cafeaua de dimineata respirand aerul tare de munte si admirand privelistea uimitoare.

Bucataria, modern mobilata si utilata, va sta la dispozitie. La cerere insa, pensiunea va ofera meniuri traditionale, specifice zonei dar si mancaruri din bucataria romaneasca sau internationala. De asemenea, gratarul va sta la dispozitie pentru a prepara fripturi delicioase.

Pentru servirea mesei puteti folosi atat livingul incapator (46 locuri) cat si terasa rustica amenajata in curtea pensiunii.

Sala de conferinte va sta la dispozitie pentru training-uri si sedinte in cadrul firmelor. Este dotata cu tv de diagonala mare pentru expunerile din cadrul conferintei pe suport video.

Cei care iubesc miscarea in aer liber au la dispozitie un miniteren de sport. Copiii nu au fost uitati, au un spatiu de joaca imens.

In cuvinte este greu de descris, cel mai bine este sa va convingeti personal de frumusetea locurilor. Va asteptam cu drag!


DOTARI
Incalzire; Masina de spalat; Monumente; Pescuit; Sala de mese; Ski; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Animale de companie; Bucatarie; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate

Nu exista obiective inregistrate in aceasta zona

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje