CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBotosani Localitatea: Vatra Dornei
 
Foto & Video
Preturi
Dornelor
Adresa: Str. Unirii, Vatra Dornei, Jud. Suceava  
Telefon si fax:
0230 374 973 ;
DESCRIERE
Situata pe drumul ce leaga Vatra Dornei si Piatra Neamt, chiar la iesirea din statiune, Pensiunea Dornelor va ofera conditii excelente pentru a petrece aici o vacanta de neuitat.

Pentru cazare, pensiunea dispune de 76 de locuri de cazare dispuse astfel:
*17 camere cu pat dublu
* 3 apartamente a cate 4 locuri
* 7 casute a cate 4 locuri
* 1 casuta cu 2 locuri.
Camerele dotate cu mobilier modern, tv cablu si bai proprii, apa calda si incalzire centrala.

Restaurantul, cu o capacitate de 100 locuri, dar si separeul intim, cu o capacitate de 20 locuri, dotat cu semineu, constituie un ambient ideal pentru organizari de receptii, intalniri de afaceri, mese festive, cocktailuri.
Oferta gastronomica este generoasa si cuprinde atat meniuri traditionale romanesti cat si o paleta larga din cea internationala.

Terasa si foisorul suspendat deasupra iazului cu pastravi, iluminate feeric, va ofera o priveliste deosebita asupra statiunii Vatra Dornei precum si a muntilor Giumalau, Bistritei si Suhard.

Pentru agrement se pot organiza plimbari scurte pe munte, plimbari cu sania sau, de ce nu, va puteti incerca norocul pescuind in iazurile proprii.

Cuvintele nu pot descrie in intregime frumusetile locului. Cel mai bine este sa va convingeti singuri printr-o vizita la Pensiunea Dornelor! Veti fi intotdeauna bine primiti!DOTARI
Incalzire; Pescuit; Sala de mese; Ski; Echitatie; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate
      Pestera ‚ÄěPalatul de Ciocolata"

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje