CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBotosani Localitatea: Sucevita
 
Foto & Video
Preturi
Emilia
Adresa: Sucevita, Jud. Suceava  
Telefon si fax:
0744 439 179 ;
DESCRIERE
In mijlocul naturii, la poalele padurii, acolo unde linistea este intretaiata rareori de zgomotul pasarilor sau a vantului ce zburda printre crengile copacilor, veti gasi o casa primitoare, o gazda ce va va intampina intotdeauna cu zambetul pe buze pentru a va face sederea cat mai placuta in inima Bucovinei.

La aproximativ 500m de Manastirea Sucevita se afla Pensiunea Emilia, o casa traditionala in care lemnul confera caldura iar gazdele o amplifica pentru a va face sa va simtiti ca acasa.

Cele 2 camere spatioase, mobilate cu gust, va asteapta pentru a petrece nopti relaxante, pentru ca pe timpul zilei atat foisorul cat si terasa incapatoare va vor primi sa savurati bucate traditionale, un gratar facut chiar langa foisor, dar si bauturi din Bucovina.

Pentru romantici si nu numai, gazdele va pot oferi plimbari cu trasura. Serile vi le puteti petrece in jurul unui foc de tabara, savurand o cana de vin fiert in serile racoroase si ascultand natura cum freamata in jurul dumneavoastra.

Pensiunea poate fi un punct de plecare catre manastirile din Bucovina: Sucevita, Moldovita, Voronet, Dragomirna, Putna, Arbore, Bogdaneasa, sau catre alte obiective turistice, muzee etnografice si vestigii ce pastreaza secole de istorie.

Fiind una din putinele zone din Romania unde traditiile si obiceiurile s-au pastrat peste secole, vestita pentru ospitalitatea oamenilor, Sucevita va asteapta in orice anotimp pentru a o descoperi.

La Pensiunea Emilia veti avea intotdeauna usa deschisa!

DOTARI
Incalzire; Monumente; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Animale de companie; Bucatarie; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate
      Manastirea Sucevita

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje