CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBotosani Localitatea: Sucevita
 
Foto & Video
Preturi
Localizare
Fagilor
Adresa: Sucevita, Jud. Suceava  
Telefon si fax:
0230 417 091 ;
DESCRIERE
Complexul Fagilor este situat in localitatea Sucevita, pe DN 17 A ce leaga orasele Radauti si Campulung Moldovenesc si este compus din pensiune, restaurant si bar. Fiind construit la cele mai inalte standarde de confort ofera clientilor conditii deosebite de cazare si masa.

De aici puteti vizita salba de manastiri cunoscute in intreaga lume pentru frescele ce le impodobesc zidurile atat in interior cat si la exterior: Sucevita, Moldovita, Voronet dar si Putna, acolo unde isi doarme somnul de veci Stefan cel Mare si Sfant, Vatra Moldovitei, Dragomirna, Arbore sau Bogdana( Radauti). Manastirea Sucevita se afla la o distanta de doar 4km iar Ceramica Marginea (ceramica neagra) la aproximativ 6 km de pensiune.

Pentru cazare turistii pot alege una din cele 11 camere cu pat dublu sau single. Restaurantul, cu o capacitate de 50 locuri, va pune la dispozitie cele mai alese mancaruri, atat cu specific bucovinean cat si traditional sau din bucataria internationala.

De asemenea, restaurantul poate fi inchiriat pentru organizarea de nunti, botezuri sau aniversari pentru maxim 300 persoane.

Din acelasi complex face parte si restaurantul cu acelasi nume, situat in centrul localitatii Marginea.

Pensiunea dispune de o sala de conferinte, cu o capacitate de 50 locuri, pentru organizarea de training-uri in orice perioada a anului, in acest caz beneficiind si de pachete de cazare deosebite.

Gratarul amenajat si terasa ii asteapta pe doritorii de petreceri in aer liber. Pentru copii a fost amenajat un loc special, unde se pot ascunde in casute, se pot legana in balansoare, sau pot aluneca pe topogane.

Pentru cei care doresc sa isi petreaca seara intr-un club alaturi de prieteni, le recomandam clubul propriu, situat in Radauti la o distanta de cca 20 km de pensiune, unde puteti servi bauturi alese intr-un cadru deosebit, muzica este asigurata de un Dj specializat.

In orice sezon, Complexul Fagilor este alegerea ideala fie ca veniti in interes de serviciu, fie intr-un concediu de neuitat.

DOTARI
Incalzire; Monumente; Sala de mese; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Animale de companie; Bucatarie; Cicloturism;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate
      Manastirea Sucevita

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje