CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBotosani Localitatea: Vatra Dornei
 
Foto & Video
Preturi
Hanul Incom
Adresa: Str. Negresti, Nr. 42-46, Vatra Dornei, Suceava
Telefon si fax:
0232 275 170 ;
Email: incom_iasi@yahoo.com
DESCRIERE
Situata la o altitudine de 802 m in Depresiunea Dornelor, statiunea Vatra Dornei este destinatia a mii de turisti anual in cautarea relaxarii in mijlocul naturii. Posibilitatile de petrecere a timpului sunt diverse si difera in functie de anotimp. Drumetiile montane, plimbarile cu telescaunul, ce ofera o panorama minunata, precum si sporturile de iarna ce pot fi practicate fac din statiunea Vatra Dornei locul ideal de petrecere a vacantelor.

Daca va hotarati sa petreceti un sejur in aceasta minunata locatie, sunteti invitati sa va cazati la Hanul Incom. Nu va faceti probleme de vreti sa popositi in numar mare, cele peste 110 de locuri va stau la dispozitie, fiind repartizate astfel:
* 18 camere cu 2 locuri
* 6 camere a cate 4 locuri
* 2 camere a cate 3 locuri
* 2 apartamente cu 2 camere
* 3 casute fiecare dispune de 4 camere cu 3 locuri (1 pat dublu+1 pat single)

Fiecare camera este dotata cu tv, cablu, frigider, baie proprie, incalzire.

Restaurantul incapator poate gazdui pana la 100 de persoane. Meniurile diverse au specific traditional si nu numai. Pentru grupuri se poate stabili un anumit meniu pe intreaga perioada de cazare. Cele 3 gratare va stau de asemenea la dispozitie daca doriti sa va preparati o friptura delicioasa.

Pe langa numeroasele modalitati e petrecere a timpului liber in mijlocul naturii, Hanul Incom va pune la dispozitie sauna, masaj, jacuzzi, piscina, sala de gimnastica si, in curand, va beneficia si de cabinet medical.

Va invitam la Hanul Incom pentru o vacanta de neuitat!

DOTARI
Incalzire; Sala de mese; Ski; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Animale de companie; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate
      Pestera ‚ÄěPalatul de Ciocolata"

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje