CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportNeamt Localitatea: Vanatori-Neamt
 
Foto & Video
Preturi
Hanul Rustic
Adresa: Sat Braniste, Com. Vanatori-Neamt
Telefon si fax:
0233790196 ;
Email: jrwvally@yahoo.com
DESCRIERE
Situat la 1 km de centrul orasului Tg. Neamt, vis-?-vis de Hanul unde servea masa Mihail Sadoveanu, Hanul Rustic este un punct de plecare catre toate obiectivele turistice din judetul Neamt.

Locurile de cazare pot gazdui atat turisti ce vor sa petreaca un sejur in inima naturii, cat si persoanele aflate in tranzit. De la balconul camerelor privelistea va va incanta privirea.

Restaurantul si terasa, decorate rustic, va asteapta sa serviti bucate alese, cu specific moldovenesc, romanesc si international. Aici se pot organiza petreceri cu diferite ocazii: nunti, botezuri, aniversari. Gratarul va sta la dispozitie pentru prepararea de gustari proprii.

Ospitalitatea personalului va va face sa va simtiti ca acasa.

Obiectivele turistice din zona sunt: Rezervatia de Zimbri, Statiunea Oglinzi, Muzeul de Masti, Casa Memoriala Ion Creanga, Muzeele Etnografice, precum si renumitele manastiri Agapia, Neamt, Sihastria, Secu si altele.

Daca sunteti in cautarea unui loc linistit, situate intre toate aceste obiective, pentru a va petrece timpul liber, va asteptam la Hanul Rustic!

DOTARI
Incalzire; Monumente; Pescuit; Sala de mese; Echitatie; Trasee; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Cicloturism;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate
      Casa Memoriala Mihail Sadoveanu

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje