CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

TransportBotosani Localitatea: Sucevita
 
Foto & Video
Preturi
Hotel Dagida
Adresa: Sucevita, Jud. Suceava  
Telefon si fax:
0230417123 ;
DESCRIERE
Situat la 2km de Manastirea Sucevita, in mijlocul naturii, inconjurat de dealuri acoperite de paduri de conifere, Hotelul Dagida este un proiect ambitios realzat de tineri pentru tineri si nu numai. Conceput ca o baza de agrement pentru tineri, ofera conditii deosebite pentru cei care iubesc sportul in natura.

In lipsa unor alternative in zona, a fost gandita ca o locatie ideala pentru grupuri organizate, tabere si cantonamente. Hotelul Dagida dispune de un teren de sport multifunctional (fotbal, baschet, tennis, volei). Terenul vast, acoperit cu gazon, lasa loc pentru practicarea de jocuri cu mingea. De asemenea, hotelul dispune de un teren vast acoperit cu faneata, pomi si straturi de flori, locuri ideale pentru petrecerea timpului in inima naturii.

Constructia, realizata recent, dispune de un spatiu generos de cazare:
*16 camere cu 2 locuri
*4 camere a 3 locuri
*2 camere a 4 locuri
*mansarda cu 40 locuri
*cabana cu 4 dormitoare duble.

La parterul hotelului este situat un restaurant cu o capacitate de 150 locuri, unde se pot organiza mese festive cu diferite ocazii si petreceri de grup.

Situat in mijlocul frumoasei Bucovina, Hotel Dagida poate fi o locatie minunata pentru vizitarea fascinantelor manastiri din aceasta zona:
*Sucevita 2Km
*Bogdana 8Km
*Moldovita 32 Km
*Putna 28Km
*Arbore 25Km
*Voronet 63Km.

Destinatie de invidiat pentru vacantele din orice anotimp, Hotelul Dagida isi asteapta primitor oaspetii!

DOTARI
Incalzire; Monumente; Sala de mese; Trasee; Tv; Acoperire Cosmote ; Acoperire Orange; Acoperire Vodafone ; Acoperire Zapp ; Bucatarie; Cicloturism; Curte;Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook


Obiective turistice in aceasta localitate
      Manastirea Sucevita

Mesaje si opinii


Nu exista mesaje